Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la munca

Ramona Olaru a cântat la „Neatza cu Răzvan și Dani”! Dani Oțil: „Dacă am fi la un concurs de recunoscut melodii, aș fi fost în ceață”

Ramona Olaru a cântat la „Neatza cu Răzvan și Dani” o melodie pe care a ascultat-o des pe parcursul verii și care i-a rămas în minte.

Ramona Olaru a cântat la „Neatza cu Răzvan și Dani” o melodie pe care a ascultat-o des pe parcursul verii și care i-a rămas în minte.

„Dacă am fi la un concurs de recunoscut melodii la radio aș fi în ceață”, a comentat Dani Oțil.

Și Amalia a dezvăluit ce melodie a îndrăgit în timpul verii, dar a refuzat să o fredoneze, așa că Răzvan Simion i-a sărit în ajutor.

„Știi să și cânți, Răzvane? Vai, dacă știam, te vindeam la turci!”, i-a spus Dani Oțil colegului său.

Ce melodii cred Răzvan Simion și Dani Oțil că au fost primele în top pe parcursul verii aflați din clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!