Antena Căutare

Ramona Olaru a cântat la „Neatza cu Răzvan și Dani”! Dani Oțil: „Dacă am fi la un concurs de recunoscut melodii, aș fi fost în ceață”

Ramona Olaru a cântat la „Neatza cu Răzvan și Dani” o melodie pe care a ascultat-o des pe parcursul verii și care i-a rămas în minte.

Ramona Olaru a cântat la „Neatza cu Răzvan și Dani” o melodie pe care a ascultat-o des pe parcursul verii și care i-a rămas în minte.

„Dacă am fi la un concurs de recunoscut melodii la radio aș fi în ceață”, a comentat Dani Oțil.

Și Amalia a dezvăluit ce melodie a îndrăgit în timpul verii, dar a refuzat să o fredoneze, așa că Răzvan Simion i-a sărit în ajutor.

„Știi să și cânți, Răzvane? Vai, dacă știam, te vindeam la turci!”, i-a spus Dani Oțil colegului său.

Ce melodii cred Răzvan Simion și Dani Oțil că au fost primele în top pe parcursul verii aflați din clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Test de cultură generală, în direct, la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Jo, Aniri și Diana Stejereanu, luate la întrebări de... Jocuri ale copilăriei, transformate de Diana Stejereanu în exerciții fizice pentru o siluetă perfectă! Ramona și Amalia,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x