Antena Căutare

Test de cultură generală, în direct, la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Jo, Aniri și Diana Stejereanu, luate la întrebări de Dani Oțil. Cine a câștigat

Jo, Aniri și Diana Stejereanu au fost provocate la un test de cultură generală, marți, la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Au avut întrebări cu câte două variante de răspuns sau de completat fraze.

Jo, Aniri și Diana Stejereanu au fost provocate la un test de cultură generală, marți, la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Au avut întrebări cu câte două variante de răspuns sau de completat fraze.

„Scaunul, cunoscut și sub denumirea de capră, este parte component a cărui instrument muzical – vioară sau cimpoi?”și „Una dintre clădirile-simbol ale Bucureștiului a fost ridicată la sfârșitul secolului trecut din donații publice în urma campaniei «Un leu pentru Ateneu» sau «Dă un ban, nu fi țăran!»?”, au fost dpuă dintre întrebări.

„Pe numele său real Ion Dumitrache, acest vestit interpret de muzică lăutărească și-a luat numele de scenă Nuțu Piteșteanu sau Nelu Ploieșteanu?”, „Unul dintre cele mai cunoscute șlagăre românești din toate timpurile poartă numele cărei legendare frumuseți interbelice, Mița Biciclista sau Zaraza?” și „Papa Francisc, care ne-a vizitat de curând, a mărturisit că a lucrat ca bodyguard sau balerin?”, au fost alte întrebări pentru Jo, Aniri și Diana Stejereanu.

Cine s-a descurcat cel mai bine la testul de cultură general puteți vedea în clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Dani Oțil i-a altoit pe Răzvan Simion și Cătălin Oprișan, în direct! A aruncat cu un adidas după ei! Răzbunarea a fost p... Ramona Olaru a cântat la „Neatza cu Răzvan și Dani”! Dani Oțil: „Dacă am fi la un concurs de recunoscut melodii, aș fi f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x