Căutare Live

Trupa Phoenix, mai tânără ca niciodată! Flavius Hosu, fostul finalist Next Star, a devenit un adevărat star rock! Cum arată acum

Spectacol de senzație în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani! Legendara trupă românească Phoenix a făcut show de zile mari! La tobe a cântat nimeni altul decât Flavius Hosu, finalistul sezonului doi al emisiunii Next Star! Și ce transformare!

Între 26 octombrie și 15 decembrie, trupa Phoenix a susținut un turneu național numit „Fie să renască!”. Nicu Covaci a vorbit mai multe despre surprizele pregătite de trupe pentru anul 2020. Este vorba nu doar despre concerte, ci și despre două albume: unul cu cele mai cunoscute piese ale formației Phoenix și altul bazat pe proiectul „Sinteza Rapsodia”.

Între timp, turneul „Fie să renască” ajunge în orașele Brașov, Cluj-Napoca, Craiova, Târgu Mureș. Continuarea acestui turneu este realizată la cererea publicului, așa că urmăriți pagina de Facebook a trupei pentru a afla când trebuie să vă luați bilete!

Trupa Phoenix a cântat piesa „Jocul” în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani și a fost un show de zile mari, formația demonstrând încă o dată că își merită din plin titulatura de legendă a muzicii rock românești.

Un detaliu ce nu ne-a scăpat este faptul că la tobe a făcut senzație Flavius Hosu, finalist al sezonului doi al emisiunii Next Star, când avea 13 ani. Acum, Flavius s-a transformat într-un tânăr de 20 de ani, care impresionează în continuare prin talentul său excepțional. Pasiunea pentru cântat la tobe a descoperit-o în copilărie și se pare că acum se poate deja lăuda cu un palmares greu de egalat!

Iată mai jos spectacolul făcut de Flavius Hosu la Next Star, cântând un fragment din „Nunta lui Figaro” la tobe:

Ce sunt superalimentele și ce efecte au asupra sănătății! Secrete de la specialiști... Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei un pahar de cidru! Efectele se văd imediat...
Ultimele știri