Antena Căutare

Neatza cu Răzvan și Dani. Vrei un loc nou de muncă, dar ți-e frică de interviu? Uite cum să-ți învingi teama de angajator

La Neatza cu Răzvan și Dani poți afla cum te pregătești și cum vorbești la interviul de angajare, mai ales dacă ești o persoană timidă.

„Știți povestea noastra? Eram atât de proști ca ne-am dus cu un singur CV. Două poze și fiecare avea trecut stânga-dreapta.” , și-a amintit Răzvan Simion. Dani Oțil a adăugat „Păi făceam același lucru”

„Ar trebui să începem să ne pregătim din timp înainte de a merge la un interviu pentru că dicția nu poate fi reparată de pe o zi pe alta.” , a explicat Aurelian Ciocan, profesor de dicție și discurs.

„Începând să faci astfel de exerciții o să vezi că o sa te descurci din ce în ce mai bine. Buzele și limba se vor mișca mai bine și pronunția va fi mult mai corectă. Poți să faci 2-3 minute sunt câteva exerciții simple și practice.” , a adăugat acesta.

Înainte de a merge la un interviu trebuie să ne antrenăm discursul, dicția, discursul și vocea. Vocile coborâte, vocile groase sunt mult mai credibile fiind ușor pentru receptor să decodifice mesajul pe care îl transmiți.

Răzvan Simion și Dani Oțil continuă căutările pentru Cel mai sexy tătic. Gabriel Caravan este candidat în această ediție... Neatza cu Răzvan și Dani. Alexandra Violin cântă la vioară piesa Englishman in New York...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x