Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Noi amenzi pentru șoferii și bicicliștii care folosesc telefoanele în trafic:”Sunt 13 morți în live-uri! Tehnologia a depășit legislația!” 

Șoferii și bicicliștii care folosesc telefonul mobil în timp ce se află în trafic riscă amenzi drastice, potrivit unui proiect de lege ce se află în dezbatere publică în prezent. 

Șoferii și bicicliștii care folosesc telefonul mobil în timp ce se află în trafic riscă amenzi drastice, potrivit unui proiect de lege ce se află în dezbatere publică în prezent.

”Eu sper că mulți dintre noi am conștientizat că live-ul la volan este un pericol. ”Stop live la volan. Dă like vieții” e o campanie pe care am făcut-o în parteneriat cu Poliția Română. Concluzia la care am ajuns este că tehnologia a depășit legislația. Acum e o tastatură la care trebuie să te uiți, iar când te uiți pierzi atenția. Sunt 13 morți în live-uri, de anul trecut, motiv pentru care am solicitat ca oamenii care folosesc telefonul mobil să fie sancționați.”, a spus Sonia Simionov la ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Care sunt situațiile în care poți rămâne fără permis de conducere dacă folosești telefonul mobil, află în clipul de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!