Antena Căutare

Doctorul Adrian Marinescu a vorbit despre rolul termoscanării! "Este strict pentru orientare, e un filtru!"

Doctor Adrian Marinescu, medic primar boli infecțioase, la Neatza cu Răzvan și Dani, ne spune de ce este bine să purtăm o mască de protecție și să ne luăm temperatura.

Doctor Adrian Marinescu, medic primar boli infecțioase, la Neatza cu Răzvan și Dani, ne spune de ce este bine să purtăm o mască de protecție și să ne luăm temperatura.

"Nu vă speriați de temperatura indicată de termometru! Sunt variații normale"

Sfinții Împărați Constantin și Elena, prăznuiti în curtea Patriarhiei! Cum se desfășoară slujba în aer liber și ce măsuri trebuie să respecte credincioșii! |VIDEO

Specialistul a vorbit la Neatza, despre rolul termoscanării, una dintre măsurile atât de controversate. Astfel că, doctorul a dat toate explicațiile privind această măsura impusă.

Temperatura de peste 37, 3 ar putea să apară și în momentul în care am făcut efort sau este cald afară, sau în situația în care avem febră, fără să existe o cauză infecțioasă.

Specialistul subliniază faptul că pot exista alte tipuri de infecții care pot crește temperatura corpului, peste aceasta valoare.

Medicul recomandă ca cei mici sa fie cât mai puțin expuși în spațiile publice închise.

Unele categorii de persoane nu sunt obligate să poarte masca de protecție. Cine se încadrează în aceste categorii! |VIDEO

Masca însă, este obligatorie acolo unde nu se poate păstra distanțarea socială.

Pentru cei care au probleme de oxigenare și alte afectiuni, pot fi scutiți de masca, dar in cazul lor trebuie să respecte celellate măsuri impuse, pentru a evita riscul cu infectare, ei fiind în categoria de risc crescut.

Urmăriți mai multe informații date de doctorul Marinescu, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Neatza cu Răzvan și Dani.

Sfinții Împărați Constantin și Elena, prăznuiti în curtea Patriarhiei! Cum se desfășoară slujba în aer liber și ce măsur... Nelu Ploieșteanu, show la Neatza! Ascultă aici "Mândro, știi ce-am pus de gând"!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x