Antena Căutare

O fetiță de „trei anișori” l-a făcut pe Dani Oțil să leșine de drag, la propriu, în direct! Cum l-a cucerit. „Gabriela, fă camera aia, o luăm acasă!” – Video

O fetiță în vârstă de „trei anișori” l-a făcut pe Dani Oțil să leșine de drag, la propriu, în direct. Drăgălășenia întruchipată l-a cucerit iremediabil și l-a făcut să își anunțe iubita să pregătească o cameră în casa lor, pentru mogâldeața cu față de păpușă de porțelan.

Dani Oțil a leșinat de dragul unei fetițe, în direct.

Fetița se numără printre copiii de la Clubul Vedetelor Mugurii de Folclor care au venit îmbrăcați în straie populare, joi, în platoul celui mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„Gabriela, fă camera aia!”, a spus Dani Oțil, după ce micuța i-a urat, precizând că are „trei anișori”.

„E ilegal să furi în țara asta diverse lucruri de la emisiune. Uneori e ilegal să pleci cu mâncare de la Vlăduț, deși noi mai plecăm. Ieri aș fi plecat cu cățelușa și cu doi pisoi de la emisiune, astăzi aș pleca cu trei copii. Ce e nesol e că ne vedeți și ne puteți daîn judecată”, s-a mai plâns Dani Oțil.

Dani Oțil a tăiat porcul pentru Crăciun și a dat de belea! Cum și-a pus viața în pericol. „Era să murim”... Miturile despre consumul de apă, demontate! Câți litri trebuie să bei, de fapt, potrivit unui medic nutriționist! „Nu e ...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Ultimele știri
x