Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

O prezentatoare s-a făcut de râs, în direct! Ce moment stânjenitor a trăit (VIDEO)

 

O tânără prezentatoare a trecut prin clipe de groază, chiar în timp ce prezenta buletinul meteo! Ce a pățit aceasta și de ce a devenit cunoscută în toată lumea?

Cătălin Oprișan a descoperit o adevărată „bijuterie” virală în mediul online.

Mai exact, simpaticul matinal a prezentat o filmare în care o prezentatoare meteo este surprinsă în momentul în care alunecă și cade, în cadru apărând doar piciarele și tocurile frumoasei brunete!

Așa cum era de așteptat, clipul video a ajuns pe internet și a devenit viral în toată lumea! Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să vezi ce s-a întâmplat!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest