Antena Căutare

(P) MateBook 14s, noul membru în familia HUAWEI. Laptopul ideal pentru munca remote sau de la birou

Dacă ești în căutarea unui laptop perfect pentru munca remote, de acasă sau de la birou, HUAWEI MateBook 14s este varianta potrivită. Îl poți găsi pe HuaweiStore.ro, asta după ce Dani de la Neatza cu Răzvan și Dani te-a convins de ce este una dintre cele mai bune alegeri pe care o poți face pentru tine sau pentru cei dragi, acum, ca un cadou de Sărbători.

(P) MateBook 14s, noul membru în familia HUAWEI. Laptopul ideal pentru munca remote sau de la birou Galerie
(P) MateBook 14s, noul membru în familia HUAWEI

Cu HUAWEI MateBook 14s este dragoste la prima apăsare de tastă. Laptopul are un design ultra-subțire și poate fi găsit în două culori pe care nu le vezi oriunde: Space Gray sau Spruce Green. Îl poți găsi în shop-ul online, pe HuaweiStore.ro, iar în varianta Spruce Green se asortează perfect cu bradul de Crăciun.

Dani de la Neatza cu Răzvan și Dani: „Spruce Green este pentru prima oară venită în țară, este un verde molid. O culoare aleasă de artiști și exprimă foarte multe lucruri interesante. În diverse versiuni de lumină, culoarea asta se vede altfel și uite că îți înviorează biroul sau locul de acasă în care muncești”.

MateBook 14s este noul star din familia HUAWEI

Dani a detaliat câteva dintre specificațiile importante ale laptopului MateBook 14s, în emisiunea pe care o prezintă alături de Răzvan.

„HUAWEI MateBook 14s este o mașinărie super interesantă. Are un ecran de 14.2 inci, are procesor Intel CORE, este echipat cu patru difuzoare animate de Huawei Sound și cu patru microfoane care folosesc tehnologia Personal Voice Enhacement”.

„De ce zic asta? Pentru că e bine să fii auzit bine atunci când ești, de exemplu, într-un ZOOM sau într-o ședință la birou”.

„Mașinăria asta este bună atât dacă lucrezi de acasă, dacă lucrezi la birou. Are dimensiunea potrivită dacă studiezi pentru că în perioada asta, după cum știți, se studiază foarte mult online”, a mai spus gazda emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1.

Toate detaliile pot fi găsite cu ușurință online, pe HuaweiStore.ro, unde veți da și peste campania HUAWEI de Sărbători. Comandă produse HUAWEI și primești garantat un cadou de la Moș Crăciun.

Dani: „În fiecare săptămână anunțăm diverse bonusuri sau promoții și scăderi de preț. Eu zic să stați cu ochii-n patru că mâine-poimâine e Crăciunul”.

Ce cadouri oferim de sărbători în funcție de cifra destinului. Numerologul Corina Stratulat vine cu sfaturi eficiente... „Pisicile sunt familie” continuă la Neatza cu Răzvan și Dani. Înscrie-ți felina pe care o iubești în concursul Whiskas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x