Antena Căutare

„Pisicile sunt familie” continuă la Neatza cu Răzvan și Dani. Înscrie-ți felina pe care o iubești în concursul Whiskas

Antena 1 si Whiskas continuă campania manifest „Pisicile sunt familie” în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” și îi invită pe posesorii de pisici să arate țării cine face parte din familia lor. Cea mai haioasă dintre felinele înscrise în concurs va fi recompensată cu produse Whiskas. Iată ce trebuie să faceți.

„Pisicile sunt familie” continuă la Neatza cu Răzvan și Dani. Înscrie-ți felina pe care o iubești în concursul Whiskas Galerie
„Pisicile sunt familie” continuă la Neatza cu Răzvan și Dani. Înscrie-ți felina pe care o iubești în concursul Whiskas | Antena 1

Posesorii de pisici le consideră un membru al familiei, așa că dragostea se împarte întotdeauna la fel și cu ele, frățește. Iar deseori, felinele se comportă exact ca oamenii. Se joacă, se bucură, se alintă, uneori nu au chef, alteori sunt puse pe acțiune sau vor să doarmă o zi întreagă. Așa cum facem și noi.

„Pisicile sunt familie”, campania Whiskas & Antena 1

Antena 1 și Whiskas au lansat campania manifest „Pisicile sunt familie” în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” și îi invită pe posesorii de pisici să arate țării cine face parte din familia lor. Cele mai haioase dintre felinele înscrise în concurs vor fi recompensate cu produse delicioase de la Whiskas, sponsorul oficial al tuturor Miau-urilor din România.

Trebuie precizat că toate pisicile sunt frumoase și toate sunt câștigătoare, însă doar trei dintre ele vor primi bunătățile de la Whiskas.

Dani: „La Neatza se uită foarte mulți iubitori de animale și în special de pisici, după cum văd eu pe conturile mele, mai ales pe cel de Instagram. Cum pun o poză cu pisica, toată lumea vrea neapărat să îmi arate pisica. Primesc foarte multe pisici în privat”.

Tot Dani a explicat care sunt beneficiile pachetelor delicioase. „Whiskas 1+ este un produs ce vine de la Whiskas. Oamenii înțeleg de ani de zile ce nevoi naturale are pisica, dar mai ales, ce iubește pisica pentru că degeaba încerci să îi dai lucruri bune dacă ea nu le preferă ca și gust. Pachetele acestea sunt pentru pisica trecută de un an, considerată deja adult. Au foarte multe componente, au un efect abraziv delicat care le ajută pe pisici să aibă o dentiție așa cum trebuie, corectă și sănătoasă”.

„Dacă aveți fotografii cu pisica ce încearcă să vă imite sau face ceva din lumea umană vă rog să le încărcați pe miau.a1.ro. Cei de la Whiskas sunt pregătiți cu premii pentru sfârșit de luna decembrie”, a mai spus îndrăgitul prezentator TV.

Așadar, încarcă o fotografie pe miau.a1.ro cu pisica ta într-o ipostază umană, iar cele mai creative 3 imagini vor fi premiate cu produse de la Whiskas. În plus, cele mai reuşite poze se văd la SuperNeatza cu Răzvan şi Dani în perioada 13 - 22 decembrie 2021.

După ce te-ai înscris în concurs, te poți relaxa puțin. Tot pe miau.a1.ro găsești articole despre cele mai frumoase rase de pisici din lume, dar și ce înseamnă comportamentul felinei tale sau cum să îți dai seama că are o problemă de sănătate.

Formularul de înscriere pentru „Pisicile sunt familie”, concursul Whiskas

Pe miau.a1.ro, găsești formularul de înscriere pentru concursul powered by Whiskas. Trebuie să completezi numele tău întreg, numele pisicii tale, o adresă de mail, numărul de telefon, dar și localitatea și județul de unde provii. Acest formular trebuie completat o singură dată de posesorul pisicii.

Nu în ultimul rând, nu trebuie să uiți să încarci fotografia cu pisica ta, surprinsă într-un moment când se comportă asemenea unei ființe umane. Fie ca cea mai umană pisică să câștige!

(P) MateBook 14s, noul membru în familia HUAWEI. Laptopul ideal pentru munca remote sau de la birou... Oliveris de la Agriro Fresh, salatele asortate frumuseții. Sunt gata preparate și ideale pentru o alimentație sănătoasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x