Antena Căutare

(P) Oliveris de la Agriro Fresh, prospețime în farfurie. Salatele sunt gata preparate, spălate și perfecte pentru Sărbători

În bucătăria Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț a folosit în această ediție produse proaspete de la Agriro Fresh. Mai exact, salatele Oliveris “ready to eat”, care sunt mix-uri de salate gata preparate în diferite combinaţii.

(P) Oliveris de la Agriro Fresh, prospețime în farfurie. Salatele sunt gata preparate, spălate și perfecte pentru Sărbători Galerie
(P) Oliveris de la Agriro Fresh, prospețime în farfurie. Salatele sunt gata preparate, spălate și perfecte de servit de Sărbători | Antena 1 / Captură foto: Neatza cu Răzvan și Dani

Răzvan: „Ca în fiecare an, în prag de Sărbătoare, au sosit și ajutoarele, spiridușii”.

De data aceasta, „spiridușii” sunt sub forma unor salate delicioase, salatele Oliveris.

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani: „E vorba de niște ajutoare foarte sănătoase, vorbim despre salatele Oliveris de la Agriro Fresh. Am două sortimente pe masă, două sortimente foarte interesante. Este vorba despre Mix Green Detox și Body Fit Detox”.

Tot ce trebuie să faceți cu aceste salate este să le scoteți din ambalaj și să le așezați într-un bol. Nimic mai simplu.

Tot Vlăduț: „Despre aceste salate trebuie să vă spun că sunt spălate și pot fi folosite ca atare. Practic, desfaceți ambalajul, turnați toping-ul respectiv sau dressing-ul preferat peste și le puteți consuma. Sunt ideale pentru cei care au un stil de viață mai activ, în general, dar sunt ideale și pentru mesele de Sărbătoare, mai precis acum în preajma Crăciunului pentru că aduc întotdeauna, la preparatele pe care le aveți pe masă, un aport de sănătate”.

„Sunt spălate, sunt crocante. Există foarte multe variațiuni din aceste salate, gusturi diferite, texturi diferite, vi le recomand cu mare drag”.

Gama Oliveris este diversificată, așa că veți găsi cu siguranță ceva pentru gustul vostru pe site-ul lor. Sunt acolo tot felul de combinații - cu rucola, valeriană, iceberg, busuioc, baby spanac, varză roșie, morcovi, lattughino verde sau alte ingrediente proaspete și sănătoase.

Citește și: Oliveris de la Agriro Fresh, salatele asortate frumuseții. Sunt gata preparate și ideale pentru o alimentație sănătoasă

Despre Agriro Fresh și Oliveris, salatele “ready to eat”

Agriro Fresh este lider pe piaţa producătorilor de plante aromatice şi salate “ready to eat” din țara noastră.

Portofoliul cuprinde peste 150 de produse, structurate în două categorii: “Master Green”- care cuprinde o gamă variată de plante aromatice proaspete (rozmarin, mentă, busuioc, cimbru, oregano etc) şi „Oliveris” - salatele gata preparate în diferite combinaţii, pe care le-ați putut vedea și în ediția aceasta de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Friptură cu o mie de gusturi pentru masa de Crăciun. Rețeta lui Vladuț la Super Neatza, 23 decembrie 2021...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x