Live acumChefi la cutite (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Prima ediție „Neatza cu Răzvan și Dani”, reeditată de doi copii de grădiniță! „Ne-am pregătit tot anul” - Video

Prima ediție a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, cel mai iubit matinal din România, a fost reeditată de sosii ale prezentatorilor, în vârstă de 4 ani, la grădiniță.

Prima ediție a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, cel mai iubit matinal din România, a fost reeditată de copii în vârstă de 4 ani, sosii ale prezentatorilor.

Cei doi copii de grădiniță, în vârstă de 4 ani, care poartă aceleași nume cu cei doi prezentatori, au imitat debutul din 2008 al matinalilor la grădiniță.

„Ne-am pregătit mult, tot anul”, a spus un băiețel care a luat parte la sceneta inedită.

În 2008, Răzvan Simion și Dani Oțil își făceau intrarea în platoul de televiziune ce avea să le devină cea de-a doua casă.

Urmăriți prima ediție a matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani” reeditată de copii în clipul de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!