Antena Căutare

Paranghelie într-un supermarket din București, cu băutura de la rafturi! Imagini cu petrecerea indivizilor

A fost o petrecere de zile mari într-un magazin din București, după ce câțiva indivizi au decis să se simtă bine, ignorând clienții care au privit șocați la mica lor paranghelie! Imaginile au fost prezentate de Cătălin Oprișan la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani!

Uneori tragem concluzia că nimic nu ne mai poate surprinde în România, dar câțiva cetățeni au demonstrat că nimic nu este imposibil! În cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, simpaticul Cătălin Oprișan ne-a prezentat imagini dintr-un reportaj al celor de la Observator. În filmare se vede cum niște indivizi au decis să un supermarket din București este locul perfect pentru o petrecere pe cinste!

PETRECERE ÎNTR-UN SUPERMARKET DIN BUCUREȘTI, TRANSMISĂ PE FACEBOOK

Practic, oamenii nu s-au sfiit de regulile bunului simț și s-au servit cu mezeluri și băuturi alcoolice. Și ca paranghelia din magazin să fie una de neuitat, indivizii și-au improvizat o masă din cutii de carton și au băut coniac din pahare de șampanie, găsite tot la raft.

citește și: A murit mireasa, la petrecerea de nuntă! Invitații au suferit un șoc! Au încercat în zadar să o salveze!

Și cum vorba din popor spune că „dacă nu ești pe Facebook atunci nu exiști”, petrecăreții au avut grijă să filmeze și să pună totul pe internet, ca să savureze și alții mica lor paranghelie din supermarketul din București.

Paranghelie într-un supermarket din București, cu băutura de la rafturi! Imagini cu petrecerea indivizilor

Imagini cu petrecerea dintr-un supermarket din București

sursa foto: observator.tv

Imagini cu petrecerea dintr-un supermarket din București

Acesta a fost și momentul în care oamenii de la pază s-au prins că ceva nu este în regulă în magazinul. Nu mică le-a fost surprinderea atunci când au găsit petrecerea dintre raioanele respectivului supermarket.

citește și: Ce a pățit un polițist care a intrat într-un magazin fără mască. A regretat amarnic gestul său

Degeaba au încercat paznicii să pună capăt parangheliei, căci oamenii au avut cea mai bună scuză: produsele fuseseră plătite!

Totuși, petrecăreții s-au ales cu o amendă pentru nerespectarea regulilor de distanțare socială și pentru nepurtarea măștilor de protecție.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să descoperi cum a fost petrecerea din supermarketul din București!

Centurioni și gladiatori, în platoul de la Neatza! "Om în toată firea, umbli în rochie la televizor" |Video... Bia și Lino Golden, prima lor colaborare! Rezultatul: O piesă senzațională! | Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x