Antena Căutare

Părerile românilor despre pandemia cu Covid-19: "Trăim într-o minciună!"

Românii nu cred că ar exista virusul Covid-19, dar sunt nevoiți să poarte măști și mănuși ca să primească amenzi.

Au trecut 3 luni de la primul caz de coronavirus în România. În toată această perioadă oamenii au avut timp să cântărească informațiile să le analizeze și să-și poată forma o părere.

De aceea site-urile de socializare sunt pline de opinii pro și contra COVID-19.

Săptămâna primului caz de coronavirus din România a fost una nebună, haotică, însă după 3 luni nu mai crede nimeni că există coronavirus.

Amenzile în trafic revin în forță! Carantina i-a făcut extrem de grăbiți pe șoferii din România! Polițiștii au suspendat 4.700 de permise într-o săptămână

Coronavirusurile precum cel nou descoperit (SARS-CoV-2), care cauzeaza COVID-19, produc infectii respiratorii cu grade de severitate de la mediu la sever, putand duce inclusiv la deces.

Cele mai bune masuri de preventie sunt spalarea frecventa a mainilor cu apa si sapun, evitarea persoanelor care prezinta semne de infectii respiratorii, evitarea atingerii fetei cu mainile neigienizate si mentinerea unui stil de viata sanatos.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Amenzile în trafic revin în forță! Carantina i-a făcut extrem de grăbiți pe șoferii din România! Polițiștii au suspendat... Atenție pescari! Regulile pe care trebuie să le respectați pe baltă sunt extrem de stricte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x