Antena Căutare

Pasionat de brânză și de rețete fine? Vlădutz te învață cum să faci un „Cheese sisters”, un adevărat răsfăț culinar pentru toate gusturile!

Vlăduţ, bucătarul priceput de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a pregătit astăzi două reţete într-una singură, cu două tipuri de brânză! Și sigur o să îți placă ce gust are "Cheese sisters"!

Vlăduţ, bucătarul priceput de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a pregătit astăzi două reţete într-una singură, cu două tipuri de brânză! Și sigur o să îți placă ce gust are "Cheese sisters"!

Două tipuri de brânză delicioase au fostă răsfățate de Vlădutz cu tot felul de ingrediente delicioase, precum dulceața de mure, busuioc și reducție de oțet balsamic!

Cu un dressing delicios și arome superbe, aproape că nu ai cum să nu te lași cucerit de preparatul „Cheese sisters”!

Așa că urmărește clipul video de mai sus ca să vezi cum se face! Și dacă încă ești în căutare de rețete delicioase făcute de Vlădutz, atunci nu uita să intri pe pagina emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”!

Dani Oţil, mesaj sensibil pentru părintele său: "De ani de zile tot vreau să îl bat pe tata!"... Cel mai sexy antrenament de la malul mării. Neby le-a pus "la muncă" pe fete, pe plaja de la Neatza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x