Antena Căutare

Dani Oţil, mesaj sensibil pentru părintele său: "De ani de zile tot vreau să îl bat pe tata!"

Deşi, în faţa camerelor, pare un om greu de trecut, când se sting reflectoarele Dani este un om cât se poate de natural, care nu ratează momentul de a deveni sensibil, când situaţia o cere. Şi de data aceasta a venit totul de la sine, din suflet.

Deşi, în faţa camerelor, pare o persoană greu de atins, când se sting reflectoarele Dani este o persoană cât se poate de naturală, si nu ratează momentul de a deveni sensibil, când situaţia o cere.

În urmă cu cinci zile, matinalul şi-a sărbătorit ziua de naştere. Aceeaşi zi l-a făcut tată pe un domn despre care acesta vorbeşte cu admiraţie şi respect:

"De ani de zile tot vreau să îl bat pe tata! Eu şi tata suntem născuţi pe 24 august, amândoi. l-am sunat joi. Mi-a răspuns sigur pe el, că în fiecare an, dându-mi impresia că nici nu ştie de ce îl sun. Tata a fost stanca toată viaţa. În realitate, ştiu că avea un nod în gât.

Aşa a fost tot timpul: pietroi la vedere, statuie de zahăr în interior. La filme plângea pe ascuns, parcă îşi antrenase un singur ochi să lăcrimeze...ăla dinspre geam, tot timpul.

Să revenim la bătaie. Tata nu ne-a bătut niciodată, deşi sunt sigur că uneori avea motive serioase, dar eu am ani de când chiar vreau să îl bat, să îl bat la concursurile vieţii. Las câteva challenge-uri aici...poate vă regăsiţi:

Tata la 37 de ani avea doi băieţi care nu mai necesitau şters la fund. Eu nu. Deci m-a bătut (şi nici nu mai pot recupera)

Tata nu a avut rate la bancă. Eu am 5 credite, din care unul în franci elveţieni. Deci m-a bătut. Tata e cu mama din facultate...OMG, WTF...sick people! Tata şi-a luat din primii bani costum de mire. Eu, băutură. Tata nu o lăsă pe mama în bucătărie singură, nu o lasa să toace/cureţe, asta e doar treaba lui. Tata, la aproape 70 de ani, a pierdut mai puţine nopţi la petreceri, decât am pierdut eu până la 30. Aş spune că l-am bătut, dar scorul e în favoarea ficatului lui

Tata îşi vizitează mama aproape săptămânal, de când sunt eu mic, eu la 6 luni. Tata a fost mulţumit de aceeaşi maşină din 81 până în 2004. Eu sunt la a 8-a.

În sfârşit, tata a fost profesor, director şi bibliotecar. Deci a stat între cărţi, dar golanul ieşea dintre cărţi, din când în când, şi, ca un fel de superman al satului, cosea, sapa, însămânţa, tăia lemne, conducea tractor, făcea capiţe, culegea, altoia, vedea de albine, zidea, zugrăvea, tăia porcul, făcea cârnaţii. Eu pe unele nici nu ştiu unde să le caut pe net.

So...fără concluize. Dacă e cineva pe aici care mă vede la tv, îi par cool şi ar vrea fie ca mine, reconfiguraţi traseul. Mai bine vreţi să fiţi ca TATA. La mulţi ani!", a scris matinalul de la Neatza, pe Facebook, în mesajul dedicat tatălui său.

Vremea ne dă bătăi de cap, astăzi. Ploile nu se lasă duse... Pasionat de brânză și de rețete fine? Vlădutz te învață cum să faci un „Cheese sisters”, un adevărat răsfăț culinar pent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x