Antena Căutare

Paste din griș cu sos de tomate, rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 9 noiembrie 2021

În ediția din 9 noiembrie 2021, de la Neatza cu Razvan si Dani, chef Nicolai Tand a venit cu o rețetă italiană de paste din griș cu sos de tomate, fără ouă.

Foarte interesantă, atât ca gust cât și ca aspect, rețeta lui chef Nicolai Tand de paste din griș cu sos de tomate, preparată în ediția din 9 noiembrie 2021, de la Neatza cu Razvan si Dani, chef Nicolai Tand a venit cu o rețetă italiana.

Urmăriți mai jos lista completă de ingrediente și pașii necesari pentru a pregăti și voi celor dragi o rețetă deosebită de paste colorate.

Paste din griș cu sos de tomate - Ingrediente

  • griș
  • sos de tomate
  • ulei de măsline
  • puțină sare
  • apă fierbinte

Rețetă de paste din griș cu sos de tomate - Mod de preparare

Modul de preparare al pastelor este foarte simplu. Se amestecă toate ingredientele și se frământă un aluat compact. aluatul se împachetează în folie de prospețime și se lasă la odihnit aproximativ o oră.

Citește și: Meniul zilei la Super Neatza, 26 octombrie 2021, gătit de chef Nicolai Tand: Tartă cu praz, musaca de legume și salată de sfeclă

După acest interval de timp, se întinde aluatul pe masa de lucru, cu ajutorul sucitorului și se taie în fâșii subțiri. Se fierb în același mod ca și pastele clasice, apoi se pot combina cu diverse sosuri și alte ingrediente.

Pentru rețeta de față chef Nicolai Tand a pregătit o piungă în care a pus ulei de măsline cu usturoi și ardei iute. Punga se pune la cuptor la 50-60 de grade, atât cât să se încălzească și să se aromatizeze cât mai bine uleiul de măsline.

Citește și: Rețeta zilei preparată de chef Nicolai Tand la Super Neatza, 20 octombrie 2021. Patru moduri de a găti fasolea albă

După ce pastele s-au fiert și s-au scurs, se amestecă cu acest ulei de măsline aromatizat.

Pentru mai multe detalii despre modul de preparare al rețetei de paste din griș cu sos de tomate accesați materialul video de mai sus.

Culorile toamnei, pe farfurie. O rețetă de pui delicios, cu piure în trei nuanțe... Ce spune cifra destinului despre relația ta de cuplu. Numerologul Corina Stratulat ne dezvăluie totul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x