- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Iată ingredientele necesare pentru pizzettele din vinete, gătite de Vlăduț.
- vinete;
- sare și piper;
- ulei de măsline extravirgin Costa d'Oro;
- usturoi;
- șuncă de Praga;
- roșii cherry.
Pizzette din vinete, gătite de Vlăduț cu cele mai bune bune ingrediente în bucătăria Neatza cu Răzvan și Dani. Mod de preparare
Pentru început, vinetele sunt tăiate în felii foarte subțiri și sunt date prin puțină sare, apoi sunt lăsate așa pentru aproape o jumătate de oră.
„Le presar cu ulei de măsline și le dau la cuptor timp de cinci sau zece minute”.
După care urmează restul ingredientelor, care vor fi așezate pe deasupra vinetei.
Citește și: Paste de casă „foarte faine”, pregătite de Chef Nicolai Tand, cu doar câteva ingrediente
Vlăduț: „Un pic de șuncă de Praga, un pic de mozzarella, un pic din sosul de roșii și nu în ultimul rând câte o frunzuliță de busuioc, pe fiecare pizzetă. Le mai dau la cuptor la gratinat, iar apoi, în circa 10 minute, sunt gata de savurat. Mai precis, la sfârșit, o să mai presar puțin ulei de măsline Costa d'Oro pentru un stil de viață autentic”.
Dani a mărturisit. Uleiul de măsline extravirgin Il Grezzo de la Costa d'Oro este preferatul lui. El a spus că îi place atât de mult, că îl pune pe pâinea caldă și îl mănâncă așa, simplu.
„Este versiunea nefiltrată, de aceea arată așa tulbure. Are gustul ăla intens, de verdeață, de vă place când mergeți undeva pe o coastă și înmuiați pâinea prăjită sau pâinea proaspătă”, a spus Dani.
„Acela este și preferatul meu”, a spus și Vlăduț, bucătarul emisiunii.
Il Biologico și L'Integrale de la Costa d'Oro sunt celelalte două tipuri de ulei extravirgin de măsline care stau la loc de cinste pe masa bucătarilor de la Neatza cu Răzvan și Dani. Ele sunt ingredientele de bază pentru fiecare preparat delicios pe care Vlăduț sau Chef Nicolai Tand le-au gătit în aceste zile în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.