Antena Căutare

Pizzette din vinete, gătite de Vlăduț cu cele mai bune bune ingrediente în bucătăria Neatza cu Răzvan și Dani

În ediția din 11 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat două rețete cu specific italian: o pizza cu ciuperci și pizzette din vinete. Iată cum a pregătit cel de-al doilea preparat, din care n-a mai rămas nimic la final.

Pizzette din vinete, gătite de Vlăduț cu cele mai bune bune ingrediente în bucătăria Neatza cu Răzvan și Dani Galerie
Pizzette din vinete, gătite de Vlăduț cu cele mai bune bune ingrediente în bucătăria Neatza cu Răzvan și Dani | Antena 1

Iată ingredientele necesare pentru pizzettele din vinete, gătite de Vlăduț.

  • vinete;
  • sare și piper;
  • ulei de măsline extravirgin Costa d'Oro;
  • usturoi;
  • șuncă de Praga;
  • roșii cherry.

Pizzette din vinete, gătite de Vlăduț cu cele mai bune bune ingrediente în bucătăria Neatza cu Răzvan și Dani. Mod de preparare

Pentru început, vinetele sunt tăiate în felii foarte subțiri și sunt date prin puțină sare, apoi sunt lăsate așa pentru aproape o jumătate de oră.

„Le presar cu ulei de măsline și le dau la cuptor timp de cinci sau zece minute”.

După care urmează restul ingredientelor, care vor fi așezate pe deasupra vinetei.

Citește și: Paste de casă „foarte faine”, pregătite de Chef Nicolai Tand, cu doar câteva ingrediente

Vlăduț: „Un pic de șuncă de Praga, un pic de mozzarella, un pic din sosul de roșii și nu în ultimul rând câte o frunzuliță de busuioc, pe fiecare pizzetă. Le mai dau la cuptor la gratinat, iar apoi, în circa 10 minute, sunt gata de savurat. Mai precis, la sfârșit, o să mai presar puțin ulei de măsline Costa d'Oro pentru un stil de viață autentic”.

Dani a mărturisit. Uleiul de măsline extravirgin Il Grezzo de la Costa d'Oro este preferatul lui. El a spus că îi place atât de mult, că îl pune pe pâinea caldă și îl mănâncă așa, simplu.

„Este versiunea nefiltrată, de aceea arată așa tulbure. Are gustul ăla intens, de verdeață, de vă place când mergeți undeva pe o coastă și înmuiați pâinea prăjită sau pâinea proaspătă”, a spus Dani.

„Acela este și preferatul meu”, a spus și Vlăduț, bucătarul emisiunii.

Il Biologico și L'Integrale de la Costa d'Oro sunt celelalte două tipuri de ulei extravirgin de măsline care stau la loc de cinste pe masa bucătarilor de la Neatza cu Răzvan și Dani. Ele sunt ingredientele de bază pentru fiecare preparat delicios pe care Vlăduț sau Chef Nicolai Tand le-au gătit în aceste zile în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

(P) Fashion House Pallady, locul unde găsești reduceri în toată perioada anului, nu doar de Black Friday... Salată cu fructe de mare à la Chef Nicolai Tand. Un preparat de weekend, perfect pentru răsfăț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x