Live acumSerial: Fetita mea
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la Nea Marin

Prestige Orchestra, colaj muzical de excepție! Melodiile care nu pot lipsi de la nicio petrecere! | Video

Prestige Orchestra cântă la "Neatza cu Răzvan și Dani" un colaj muzical de excepție. Ritmurile machedonești au răsunat în platoul emisiunii unde au făcut senzație si au adus bunădispoziție.

Prestige Orchestra cântă la Neatza cu Răzvan și Dani un colaj muzical de excepție.

Un colaj muzical de excepție a fost prezentat în platoul emisiunii Neatza. Soții Ghinea au adus bunadispoziția și veselia în paltoul emisiunii Neatza.

Cu buletinul expirat si lăsat fără cămașă! Cum s-a prezentat Cătălin Oprișan în fața polițiștilor! Râzi în hohote! | Video

Cei doi artisți iubesc cel mai mult să aducă veselia si bucuria în sufletele oamenilor.

Planul artiștilor a fost amânat de pandemia de coronavirus, care se plăng de numărul mic de evenimente de care au parte în acest context.

Ana Baniciu, apariție sexy și provocatoare, în noul ei videoclip! Melodia "Fac ce vreau", lansată la Neatza |Video

Anul acesta Prestige Orchestra împlinește șăse ani de activitate.

Urmăriți prestația de excepție a artiștilor, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Neatza cu Răzvan și Dani.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro