Antena Căutare

Cu buletinul expirat si lăsat fără cămașă! Cum s-a prezentat Cătălin Oprișan în fața polițiștilor! Râzi în hohote! | Video

I-a expirat buletinul, apoi a fost lăsat fără cămașa de pe el. Întâmplarea prin care a trecut Cătălin Oprișan, în ziua când s-a prezentat în fața polițiștilor pentru reînnoirea cărții de identitate a fost o adevărata aventură, care te va face să râzi cu lacrimi.

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a povestit la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, cum a mers îmbrăcat să-și facă poza de buletin.

Au și chinezii gropile lor! O șosea cum n-ai mai văzut! Râzi cu lacrimi! | Video

După ce i-a expirat buletinul, Cătălin a fost pus în situația de a-l schimba. Doar că, toată acțiunea s-a transformat într-o adevărată aventură, pe care Cătălin a povestit-o la Neatza, în stilul său caracteristic, plin de umor.

A rămas fără cămașă chiar în ziua în care trebuie să se prezinte în fața polițiștilor pentru a-și face poza pentru buletin

Doar că, socoteala de acasă nu a fost precum cea din târg, așa că, prezentatorul rubricii Smiley News a rămas fără cămașa neagră pe care urma să o îmbrace înainte de a se deplasa la Biroul de Evidență a Populație pentru preschimbarea buletinului.

Imaginea zilei! Cum arată distanțarea socială în metroul românesc! | Video

Ce i s-a întâmplat carismaticului prezentator si cum s-a dus îmbrăcat ne-a povestit chiar el. Ascultați și vă amuzați de povestea haioasă prin care a trecut Cătalin.

Accesați clipul video de mai sus, difuzat la Neatza cu Răzvan și Dani.

Imnul verii, la Neatza! Ascultă Nicole Cherry & Jimmy Dub & Doddy "Bienvenido a Mamaia" | Video... Ana Baniciu, apariție sexy și provocatoare, în noul ei videoclip! Melodia "Fac ce vreau", lansată la Neatza |...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x