Live acumSerial: Fetita mea
Prime Time 20:30Raman cu tine

Cu buletinul expirat si lăsat fără cămașă! Cum s-a prezentat Cătălin Oprișan în fața polițiștilor! Râzi în hohote! | Video

I-a expirat buletinul, apoi a fost lăsat fără cămașa de pe el. Întâmplarea prin care a trecut Cătălin Oprișan, în ziua când s-a prezentat în fața polițiștilor pentru reînnoirea cărții de identitate a fost o adevărata aventură, care te va face să râzi cu lacrimi.

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a povestit la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, cum a mers îmbrăcat să-și facă poza de buletin.

Au și chinezii gropile lor! O șosea cum n-ai mai văzut! Râzi cu lacrimi! | Video

După ce i-a expirat buletinul, Cătălin a fost pus în situația de a-l schimba. Doar că, toată acțiunea s-a transformat într-o adevărată aventură, pe care Cătălin a povestit-o la Neatza, în stilul său caracteristic, plin de umor.

A rămas fără cămașă chiar în ziua în care trebuie să se prezinte în fața polițiștilor pentru a-și face poza pentru buletin

Doar că, socoteala de acasă nu a fost precum cea din târg, așa că, prezentatorul rubricii Smiley News a rămas fără cămașa neagră pe care urma să o îmbrace înainte de a se deplasa la Biroul de Evidență a Populație pentru preschimbarea buletinului.

Imaginea zilei! Cum arată distanțarea socială în metroul românesc! | Video

Ce i s-a întâmplat carismaticului prezentator si cum s-a dus îmbrăcat ne-a povestit chiar el. Ascultați și vă amuzați de povestea haioasă prin care a trecut Cătalin.

Accesați clipul video de mai sus, difuzat la Neatza cu Răzvan și Dani.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro