Antena Căutare

Previziuni numerologice pentru anul 2021, în funcție de cifra destinului

Corina Stratulat, numerolog, ne spune care sunt previziunile numerologice pentru anul 2021, în funcție de cifra destinului.

Previziuni numerologice pentru anul 2021, în funcție de cifra destinului Galerie
Cifra destinului se calculează pornind de la data nașterii, adunând cifră cu cifră

Cifra destinului se calculează pornind de la data nașterii, adunând cifră cu cifră. Dacă obținem un număr din 2 cifre, mai facem încă o data suma celor 2 numere, iar cifra obținută este cea a destinului, un număr de la 1 la 9.

Anul 2021 este un an mult așteptat. Deși este doar un episod din viața noastră, avem în sfârșit șansa să acționăm. Totul depinde de noi.

Cifra de destin 1

Trebuie să te focusezi și pe relația de cuplu pentru a afla dacă aceasta este armonioasă. În 2021 pot apărea multe ispite, multe aventuri și e posibil să ai parte de schimbări sau suprize neplăcute.

Cifra de destin 2

Pentru cei cae au această cifră a destinului, este nevoie să își analizeze conflictele interioare, mai ales la nivel emoțional. Dacă te-ai certat cu cineva în 2020 și nu ai fost iertat, acea neiertare te va bloca.

Cifra de destin 3

Cei care au această cifră a destinului trebuie să arate cine sunt ei, ce talent au, ce forță au, fără să mai aleagă să stea în umbră pentru că nu îi ajută deloc. Ei pot ajunge la putere și pot avea multe beneficia materiale.

Cifra de destin 4

Aceștia trebuie să se concentreze pe ideea de calitate în viața lor. Ei trebuie să se întrebe ce pot face pentru a trece la următorul nivel calitativ din viața lor, fără să se concentreze doar pe cantitate.

Cifra de destin 5

Cei care au această cifră a destinului vor avea parte de un an benefic. Dacă avem o imagine bună despre propria persoană, vom avea succes. Dacă nu, de aici vor veni cumpenele în acest an. Trebuie să lucrăm foarte mult să ne creeăm o imagine favorabilă despre noi, să ne creștem încrederea în propria persoană.

Citește și: Numerologia iubirii în 2021: Un an în care dragostea e la cote înalte, aventuros, cu riscuri dar și împliniri

Cifra de destin 6

Cei cu cifra destinului 6 vor face compromisuri în acest an. Aceștia trebuie să se gândească dacă acele compromisuri pe care le fac îi duc în echilibru sau, din contră, se adâncesc în nefericire, în datorii.

Cifra de destin 7

Aceștia trebuie să se apuce de învățat în acest an. Este momentul să învețe ceva nou, să se diversifice ca activități. Persoanele care au afaceri, e momentul să aibă mai multe produse, mai multe servicii.

Cifra de destin 8

Cei cu această cifră de destin se vor confrunta cu rigiditatea. Dacă aceste persoane vor fi în continuare și în 2021 rigizi, încăpățânați, orgolioși, nu le va fi foarte ușor. Trebuie să învețe să fie flexibili, mai creativi.

Cifra de destin 9

Aceste persoane au investit în ele pentru a se dezvolta, a se cunoaște și a evolua pentru că în acest an ar trebui să apară noi lideri. Astfel, cei cu cifra de destin 9 au toate șansele să devină lideri de opinie. Prin urmare, cee ace ei cunosc, talentul și experiența lor trebuie dăruită celorlalți și trebuie să iasă în față.

Cifra de destin vedetă din 2021

Cei cu cifra de destin 3 și 5 se vor simți ca peștele în apă. Ei vor avea un an ușor, dar tot depinde de ei să își facă viața mai bună și să acționeze inovativ, să aducă schimbarea în viața lor și să fie mai creativi.

Cifra de destin greu încercată

Anul acesta cei cu cifra de destin 2 și 6 vor avea un an mai dificil pentru că ei au mare nevoie să exploreze în interiorul lor, să vadă ce îi blochează.

Prognoza meteo 13 ianuarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Câte calorii este bine să consumăm zilnic ca să avem o stare generală bună...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x