Antena Căutare

Previziuni numerologice pentru anul 2022. Numerologul Corina Stratulat ne spune ce ne rezervă noul an

Pentru anul 2022, numerologul Corina Stratulat face noi previziuni pentru noul an. La final de an, fiecare dintre noi se întreabă ce ar putea schimba pentru ca anul viitor să fie unul mai bun.

previziuni anul 2022 Galerie
Previziuni numerologice pentru anul 2022. Numerologul Corina Stratulat ne spune ce ne rezervă noul an | Shutterstock

În 2022 avem o abundență de cifre 2. Dacă încercăm să vedem semnificația acestei cifre, trebuie să ne gândim la ce depinde de noi pentru a schimba lucrurile în bine.

Vibrația generală, când vorbim de anul 2022, este 6, după ce facem suma generală a cifrelor. Trbeuie să ne ghidăm după semnificația cifrei 6 și a cifrei 2. Cifra 2 devine cea mai importantă în această perioadă. Semnificația acestei cifre este una care duce spre emoție și energia feminină.

Astfel, trebuie să ne gândim ce stări emoționale predomină într-o zi. Dacă avem o stare bună și zile încărcate cu bucurie, în 2022 aceasta se va amplifica.

În 2022 nu ne vom mai putea ascunde sentimentele

În același timp, dacă predomina, tristețea, rușinea, furia, atunci și ăn anul 2022 acest comportament e posibil să continue și să se amplifice. În momentul în care apare vibrația 2, nu mai putem să ne ținem în frâu sentimentele și vrem să lăsăm totul să iasă la suprafață, fără să mai putem bloca.

Citește și: Ce să nu spui niciodată în relația de cuplu, în funcție de data nașterii. Numerologul Corina Stratulat ne dezvăluie totul

Furia și tristețea se pot transforma în agresivitate în relații. Agresivitatea legată de rănile sufletului se va răsfrânge asupra propiului corp și ne poate afecta sănătatea. Dacă nu avem un echilibru emoțional, vor apărea numeroase probleme.

O stare care nu a fost manifestată la timp, atunci când nu mai putem să ne ascundem sentimentele, multe lucruri vor ieși la suprafață. Dacă nu ne preocupăm din timp să ajungem la echilibru emoțional, ținând un jurnal sau vorbind cu un specialist, atunci lucrurile pot degenera.

Ce depinde de noi în anul 2022

Vibrația generală a anului 2022 este 6, un număr care înseamnă echilibru și armonie. Armonia în familie și în relația de cuplu depinde de noi. Tocmai de aceea, este important să comunicăm ceea ce simt.

Citește și: Ce cadouri oferim de sărbători în funcție de cifra destinului. Numerologul Corina Stratulat vine cu sfaturi eficiente

Mulți dintre noi am adunat atât de multe frustrări și avem răni emoționale care ne vor face, la un moment dat, să ripostăm la instinct, fără să gândim. De asemenea, este important să găsim un echilibru în fiecare zi, reușind să ne împărțim între muncă și relaxare.

Chiar dacă există multă negativitate în jurul nostru, trebuie să ne găsim mici metode să ne descărcăm. În anul 2022 este important să învățăm să avem mai multă răbdare cu toți cei din jurul nostru.

Fursecuri sub formă de bulgărași cu glazură de ciocolată albă și fistic. Rețeta lui Vladuț la Super Neatza, 9 decembrie ... Whiskas îți premiază un membru drag al familiei: pisica. Ce să faci ca să o înscrii în campanie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x