Live acumBaieti de oras
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la munca

Oameni obișnuiți, mesaje pentru Răzvan și Dani, la 11 ani de „Neatza”: „Sunt cei mai mari bandiți” - Video

De ziua emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, mai mulți oameni obișnuiți au spus ce părere au despre prezentatorii celui mai iubit matinal din România.

De ziua emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, mai mulți oameni obișnuiți au spus ce părere au despre prezentatorii celui mai iubit matinal din România.

„Amândoi sunt simpatici. Cred că se potrivesc și se completează unul pe celălalt. Sunt niște băieți simpatici. Ne fac o zi mai bună”, a spus o femeie.

„Fac un cuplu bun, după mine” și „Sunt foarte frumoși, haioși, distractivi”, au spus alți oameni obișnuiți despre matinalii de nota 11.

„Sunt cei mai mari bandiți. Sunt simpatici”, a spus și un senior.

Alți oameni obișnuiți au făcut și comparații între Răzvan Simion și Dani Oțil.

Urmăriți ce au spus oamenii obișnuiți despre prezentatorii emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” în clipul de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!