Antena Căutare

Prognoză meteo 12 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

La un pas de weekend, în special în zonele joase, vom avea la începutul zilei nori joși și pe alocuri ceață, posibil asociată cu burniță. Așadar, vremea e normală termic pentru adoua decadă a lunii noiembrie.

meteo
Prognoză meteo 12 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi | profimedia

În Maramureș se anunță cer acoperit și o maximă de aproximativ 10 grade. În Crișana, lucrurile nu stau diferit. Norii vor acapara cerul, iar maximele nu vor depăși 10 grade. Bănățenii vor avea un cer acoperit de nori și o maximă de 12 grade.

În Oltenia vremea va fi închisă astăzi, cu nori și șanse mici de a vedea soarele. Temperaturile de astăzi vor urca până la 12 grade. În centrul țării, în Transilvania, ziua de joi vine cu ceață în prima parte a zilei, cu cer mai mult noros și maxime ce vor atinge astăzi 10 grade.

Pentru Moldova, meteorologii anunță o zi autentică de noiembrie, cu cer noros și maxime ce nu vor depăși 11 grade. Nici dobrogenii nu vor avea parte de soare astăzi. Cerul va fi acoperit de nori, vântul va sufla slab, iar temperaturile maxime vor atinge 12 grade.

În Muntenia, razele soarelui vor fi o raritate, norii fiind cei care vor domina peisajul zilei de joi, iar maximele vor atinge 12 grade.

În capitală soarele pare că și-a luat vacanță zilele acestea, iar cerul va fi acoperit de nori. Maxima de astăzi atinge 12 grade.

Horoscopul zilei, 12 noiembrie 2020. Nativii Berbec sunt mai ambițioși ca niciodată, ce se întâmplă cu Capricornii... Care sunt alimentele care ne dau energie pentru întreaga zi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x