Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Prognoza meteo 13 ianuarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

La mijloc de săptămână, valoriile termice se vor situa în jurul valorilor normale pentru această data.

Prognoza meteo 12 ianuarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

profimedia

Cerul va fi mai mult noros și se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare, pe arii extinse, în vestul, centrul, nordul și nordul-estul țării și pe alocuri în est, dar mai ales în sud-est, unde vor fi condiții de polei.

Prognoza meteo 13 ianuarie 2021 pe regiuni

Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări la munte, precum și în sud și în est. În Maramureș sunt așteptate ninsori moderate și temperature maxime cuprinse între 0 și 2 grade Celsius.

Nici în Crișana nu vom scăpa de ninsoare astăzi, iar temperaturile vor urca până la 2 – 3 grade. În Banat precipitațiile vor fi mixte în cea mai mare parte a regiunii, iar valorile termice vor atinge la prânz între 1 și 4 grade Celsius.

În Oltenia, după câteva zile în care a nins, astăzi așteptăm să vedem și soarele, în ciuda ploilor slabe din partea de nord și sud-estul regiunii. Temperaturile maxime înregistrate astăzi vor atinge până la 3 – 4 grade Celsius.

Pentru Transilvania, meteorologii anunță ninsori în cea mai mare parte a regiunii, intensificări ale vântului la munte și maxime termice încadrate în normalul perioadei, între -2 și 2 grade Celsius.

În Moldova, cerul va fi acoperit de nori, dar precipitații nu vom avea decât prin partea de sud. Temperaturile mai cresc puțin față de ieri și se vor încadra între 1 și 4 grade Celsius.

Dobrogenii vor avea astăzi parte de precipitații mixte, vânt moderat și temperaturi ce vor atinge valori maxime situate între 3 și 4 grade Celsius.

În Muntenia vom avea o nouă zi cu precipitații. Dacă în timpul zilei vor predomina ploile, spre seară acestea se vor transforma în lapoviță și chiar ninsoare. Valorile termice se vor încadra între 2 și 4 grade Celsius, fiind ușor peste normalul perioadei.

Prognoza meteo 13 ianuarie 2021 în București

În Capitală așteptăm ploaie și o maximă de 3 grade. Zilele următoare ne aduc un cer acoperit și o scădere a temperaturilor. Așadar, joi se va înregistra o maximă de 2 grade, iar vineri temperatura maximă va atinge 1 grad Celsius.

Se pare că și astăzi la munte mai păstrăm condițiile de iarnă ce includ cer noros, precipitații mixte, ninsori și polei. La Păltiniș se vor înregistra -4 grade, la Sinaia vor fi -3 grade, la Predeal meteorologii anunță -3 grade, iar în Ceahlău se vor înregistra -10 grade Celsius.