Antena Căutare

Prognoza Meteo, 14 mai 2020. Vreme instabilă. În ce zone din țară sunt anunțate ploi

Prognoza Meteo, 14 mai 2020. Frumoasa vecină de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, Ramona Olaru, prezintă cum va fi vremea în această zi. Vremea se încălzește în toată țara.

Meteorologii anunță că joi vom avea parte de o vreme deosebit de caldă pentru perioada în care ne aflăm. Acest lucru se va resimți în spacial în regiunile sudice și sud-estice.

Maximele în toată țara sunt cuprinse între 25 și 34 de grade Celsius. Temperaturile cele mai slabe vor fi în Delta Dunării – între 8 și 18 grade Celsius.

Vremea se strică începând de miercuri seara! ANM a emis cod galben de vijelii și ploi torențiale în aproape toată țara

Cerul va fi variabil mai ales după-amiaza și seara, iar instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice.

Vântul va prezenta intensificări temporare în cea mai mare parte a țării, astfel se vor înregistra viteza în special de 55-70 de km/h.

Bucureștenii vor avea parte de o zi cu temperaturi de vară și cu înnorări temporare. Mai exact, în Capitală se vor înregistra până la 30 de grade Celsius în orele amiezii. De asemenea, își va face simțită prezența și vântul care va sufla cu rafale de 45 km/h.

Minima serii este de 12 grade Celsius, alături de o înnorare accentuată. Vânturi vin din zona de est-nord-est cu 13 km/h și cu rafale de 22 de km/h.

Se strică vremea, în aproape toată țara. ANM anunță ploi torențiale, grindină și furtuni. Care sunt cele mai afectate zone​

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan şi Dani” ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Corina Bud revine ca artist independent și... "SUPERSTAR". Și-a făcut propria casă de discuri... Smiley News: Umorul se răspândește online mai rapid decât panica. Cum va arăta libertatea românilor după 15 mai | Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x