Antena Căutare

Corina Bud revine ca artist independent și... "SUPERSTAR". Și-a făcut propria casă de discuri

Corina Bud a luat o pauză de la aparițiile tv și s-a dedicat în totalitate fiului ei, Robin.

După o scurtă pauză din lumina reflectoarelor, Corina Bud lansează primul single "SUPERSTAR" prin propria ei casa de discuri, în colaborare cu artista și executivul, Geneva (sau JJ). Artistele deja au o istorie împreună, căci au lucrat la hit-ul internațional "No Sleepin", însă de data asta colaborarea lor este una diferită.

Piesa cuprinde un stil nou pentru Corina (Trap/Pop) și este interpretat în modul clasic care deja o caracterizează pe artistă. "Loială, letală sweet & hot".

Melodia este inspirată dintr-o poveste de "l'amour" pe care Corina o trăiește intens jucându-se între melodii mușcate și ușor răzbunătoare.

Alexia Talavutis, în direct, la Neatza, de pe plaja Trei Papuci din Constanța

"Ți-aș zice te urăsc dar mi-ai simți iubirea din glas"

Este ocazia perfectă pentru stilul ei cameleonic să iasă din nou la iveală prin atmosfera ambivalentă dintre melodie și videoclip.

"SUPERSTAR" este o retragere de putere dintr-o poveste în care Corina îi amintește lui "ex-beau" ca a pierdut ceva cu adevărat prețios.

Videoclipul regizat de Rémy Bourçois și filmat de Sebastien Trân, are loc la Paris, la Hotel Kube, într-un bar de gheață la -20 °. Geneva declara că s-au gândit și la schimbarea locației.

Regizorul videoclipului s-a dus în direcția unui film glam/erotic din anii 90, iar Corina joacă acest rol esențial.

Ireal! Are 70 de ani, dar arată ca o adolescentă. Bătrâna care face senzație pe internet: „Ce bea, sânge de unicorn?” | Video

Pentru mai multe detalii, urmăriți întregul material de mai sus!

Corina Bud revine după trei ani de absență, mult mai sexy și mai provocatoare! | VIDEO... Prognoza Meteo, 14 mai 2020. Vreme instabilă. În ce zone din țară sunt anunțate ploi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x