Antena Căutare

Prognoza Meteo, 15 mai 2020. În ce zone din țară sunt anunțate ploi și unde se vor înregistra cele mai ridicate temperaturi

Prognoza Meteo, 15 mai 2020. Frumoasa vecină de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, Ramona Olaru, prezintă cum va fi vremea în această zi. Vreme instabilă în aproape toată țara.

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru vineri, 15 mai. Potrivit acestora ploile se vor instala doar în anumite părți ale teritoriului, iar în rest vremea va fi frumoasă cu temperaturi în creștere.

Pe parcursul zilei, vremea se va încălzi în jumătatea sudică a teritoriului, în timp ce în partea de nord-este, vremea va fi răcoroasă.

Alertă! Weekend cu temperaturi apropiate de CANICULĂ, în România! Zonele în care va fi extrem de cald. „Aerul va fi irespirabil!”

Ploile își vor face apariția în regiunile centrale, nordice și la munte. Aversele vor fi însoțite de descărcări electrice și posibil de grindină. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar izolat, anunță meteorologii.

La munte, pe creste vântul va sufla cu rafale de 70-80 km/h. Valorile termice maxime vor fi cuprinse între 15 grade Celsius în nordul Moldovei și 33 de grade Celsius în Lunca Dunării.

Pe litoral valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, iar în nordul Moldovei chiar mai coborâte.

În București, vremea va fi călduroasă, însă cerul va avea înnorări temporare și pe alocuri își va face apariția și vântul.

Valorile termice maxime vor urca până la 28 de grade Celsius în Capitală, la orele amiezii, iar cele minime se vor situa între 15 și 17 grade Celsius.

Vremea se strică începând de miercuri seara! ANM a emis cod galben de vijelii și ploi torențiale în aproape toată țara​

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan şi Dani” ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Oana Radu, viața în izolare! Ce activități face vedeta de când stă acasă... Marea liberare a "lovit" echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani. Uite ce meserii și-au atribuit pe timp de rela...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x