Antena Căutare

Prognoză meteo 19 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Astăzi vom avea parte de un cer variabil, cu înnorări temporar accentuate ziua în sudul țării, iar noaptea în vest și nord unde izolat vor fi ploi slabe sau chiar burniță.

Prognoză meteo 18 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

profimedia

În Carpații Meridionali vor fi temporar precipitații slabe mixte, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montante.

În Maramureș vom avea vreme variată, cu soare în vest și sud, dar și cu cer acoperit în partea de nord-est a regiunii. Valorile termice de astăzi vor urca până la 11 grade. În Crișana ne vom bucura de soare și de temperaturi ce vor atinge 12 grade.

În Banat se anunță o zi de joi frumoasă, cu cer maim ult senin și maxime de până la 12 grade. În Oltenia însă vremea va fi închisă, cu nori și condiții de ploaie, maximele termice vor depăși 10 grade. În Transilvania cerul va fi variabil, vântul va adia slab, iar temperaturile maxime vor atinge 10 grade.

Pentru Moldova, meteorologii anunță soare în nord și centru, în timp ce în partea de sud, vremea va fi închisă și ploioasă. Maximele vor atinge 9 grade astăzi.

În Dobrogea, va fi ceață dimineața, ploi în est și sud-est și soare în vest și în centru. Temperaturile de astăzi vor atinge o maximă de 10 grade. Pentru Muntenia se anunță o ușoară îmbunătățire a vremii. Dacă dimineața vom avea ceață, pe parcursul zilei soarele își va face loc printre nori și ne va aduce maxime de 10 grade.

În București începem ziua cu ceață și cer noros, dar vom avea parte și de ceva raze de soare pe parcursul zilei. Temperatura maximă va atinge astăzi 10 grade.

Horoscopul zilei 19 noiembrie 2020. Leii trebuie să aibă grijă mai mare cu banii, află ce se întâmplă cu Scorpionii... Ce tipuri de pește recomandă specialiștii pentru zilele din postul Crăciunului cu dezlegare la pește...
Alimentul puternic inflamator pe care românii îl consumă aproape zilnic. E gustos, dar îngrașă
Pe lângă nutrienții precum proteinele și fibrele, carbohidrații sunt o parte importantă a...
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023. Capricornii trec printr-o perioadă productivă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023 spune că nativii din zodia Capricornului trec printr-o...
Ultimele știri
x