Antena Căutare

Prognoză meteo 20 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Astăzi vremea se va răci în vestul, nordul și centrul țării.

meteo
Prognoză meteo 20 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi | profimedia

Astăzi vremea se va răci în vestul, nordul și centrul țării. Vom avea înnorări tot mai accentuate și temporar se vor semnala preciăitații, la început sub formă de ploaie, iar spre seară și noaptea, sub formă de lapoviță sau chiar ninsoare.

În restul teritoriului cerul va fi temporar noros și doar pe arii restrânse și izolat la deal ar putea fi lapoviță noaptea. În zona montană vor predomina ninsorile, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile estice și cele vestice.

În Maramureș astăzi vom avea ploi slabe și temperaturi ce nu vor depăși 7 grade. Nici în Crișana veștile despre vreme nu sunt foarte bune. Cerul va fi acoperit de nori, se așteaptă precipitații, iar maxima zilei este de 7 grade. Astăzi sunt așteptate ploi și în Banat. Vântul va sufla slab până la moderat, iar temperatura maximă va atinge astăzi 8 grade.

În Oltenia vremea va fi închisă cu ploi în cea mai mare parte a regiunii și temperaturi în scădere. Se vor înregistra astăzi 10 grade. Pentru Transilvania meteorologii anunță ploi ce o dată cu lăsarea serii se vor transforma în lapoviță și ninsoare. În zonele înalte va ninge, iar temperaturile maxime vor atinge astăzi 8 grade.

În Moldova se anunță vreme variată, cu ploi în nord și nord-vest, dar și cu raze de soare în sud și sud-est. Maxima de astăzi va atinge 8 grade. Dobrogenii vor scăpa astăzi de precipitații chiar dacă în partea de est a regiunii cerul va fi acoperit de nori. Temperatura maximă de astăzi va tainge 10 grade.

În Muntenia vom avea o zi cu cer acoperit. Soarele se va arăta doar prin sudul și estul regiunii. Maximele de astăzi nu vor depăși 10 grade. În capitală ziua de vineri aduce vreme mohorâtă, cu cer noros și o maximă de 10 grade.

Afla in fiecare zi cum e vremea pe www.a1.ro

Pâinea cu maia este considerată cea mai sănătoasă și hrănitoare... Horoscopul zilei 20 noiembrie 2020. Gemenii au parte de evenimente neașteptate la locul de muncă, află ce se întâmplă cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x