Căutare Live

Prognoza Meteo, 22 septembrie 2020. Vreme frumoasă și caldă în toată țara, Capitala va avea parte de trei zile de foc

Prognoza Meteo, 22 septembrie 2020. Frumoasa vecină de la Neatza cu Răzvan şi Dani, Ramona Olaru, prezintă cum va fi vremea. Vreme frumoasă și caldă în toată țara.

Vremea se menține frumoasă la început de săptămână, cu vânt ce va adia slab spre moderat, care va avea unele intensificări.

Mergem în partea de N-V a țării, mai exact în Maramureș unde încă de la primele ore ale dimineții soarele și-a făcut prezența, temperaturile vor ajunge până la 27 grade Celsius, atât în Baia Mare, cât și în Satu Mare.

La fel și în Crișana, temperaturile sunt în creștere, astăzi, mercurul din termometre va urca până la 28 de grade în Oradea și 29 de grade Celsius în Arad.

Bănățenii au parte de o zi foarte călduroasă și un cer senin, se vor înregistra 28 d egrade în Reșița și 29 de grade Celsius în Timișoara și Lugoț.

La fel și în Oltenia, nici nu zici că este început de toamnă! Soarele va fi prezent toată ziua! Oltenii vor avea parte de temepraturi între 27 de grade în Târgu Jiu și 29 de grade Celsius în Drobeta.

În centrul țării, mai exact în zona montană se vor semnala intensificări ale vântului, temperaturile ajung până la 23 de grade în Sfântu Gheorghe și 28 de grade Celsius în Deva.

Moldovenii vor avea parte de o zi plăcută, temperaturile se situează între 25 de grade în Piatra Neamț și 27 de grade în Bacău.

Păstrăm o vreme frumoasă și în Dobrogea, chiar dacă mai rece decât în restul teritoriului! Temperaturile vor ajunge undeva la 22 de grade în Sulina și 26 de grade Celsius în Cernavodă.

În Muntenia vom avea parte de temperaturi care ajung până la 26-28 de grade Celsius.

În București, astăzi, se vor înregistra 28 de grade Celsius, mâine se vor înregistra 29 de grade Celsius, poimâine se vor înregistra 30 de grade Celsius.

"Neatza cu Răzvan și Dani” are studio 360. ”Oriunde te întorci, tot noi suntem!”... Horoscopul zilei, 22 septembrie 2020. O zi cu suișuri și coborâșuri | Video...
Ultimele știri