Antena Căutare

Prognoza Meteo, 4 iunie 2020. Temperaturile ajung la valorile de vară, dar nu scăpăm de ploi

Meteorologii anunţă că vremea se va încălzi, iar valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această dată.

Prognoza Meteo, 4 iunie 2020. Frumoasa vecină de la „Neatza cu Răzvan şi Dani, Ramona Olaru, prezintă cum va fi vremea. Meteorologii susțin vremea se încălzește ușor în toate regiunile.

Temperaturile maxime se vor încadra între 18 grade Celsius pe litoral și 28 de grade Celsius în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 6 și 16 grade Celsius.

Alertă de ploi torențiale și grindină, în 15 județe din țară. Ce zone vor fi afectate, în următoarele ore?

Termometrele vor indica astăzi temperaturi de început de vară, însă în regiunile intracarpatice, precum și în zona de munte, vor fi înnorări temporar accentuate, frecvente descărcări electrice, averse şi, izolat, grindină și cantităţi de apă mai însemnate.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse, mai ales după-amiaza.

Vântul va avea intensificări mai susţinute la munte, dar local şi temporar şi în restul teritoriului, în special asociat averselor, anunţă stirimeteo.

În București, vremea va deveni normală termic pentru această dată.

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 25 și 26 de grade Celsius, iar cea minimă, de 12 și 14 grade Celsius.

Cod galben de instabilitate atmosferică accentuată în 15 judeţe, până la ora 22.00/ Cantităţile de apă care se vor acumula pot ajunge la 35 de litri pe metru pătrat​

Pentru mai multe informații, urmăriți material de mai sus din cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan şi Dani”.

Horoscopul zilei, 4 iunie 2020. Nativii Berbec își îndreaptă atenția către muncă și carieră. Ce zodie este obsedată de b... Amenzile în trafic revin în forță! Carantina i-a făcut extrem de grăbiți pe șoferii din România! Polițiștii au suspendat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x