Antena Căutare

Prognoză meteo 6 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Astăzi va fi o zi cu maxime ceva mai reduse în comparație cu zilele precedente, așa că nu se vor mai depăși maxime de 12-13 grade decât prin Muntenia, sudul Moldovei și Dobrogea.

Prognoză meteo 6 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

profimedia

În restul țării se vor înregistra valori de până la 11 grade, cu 6-7 grade în zonele montane, respectiv 3-4 grade pe creste.

În Maramureș vom avea o zi plăcută, cu soare și maxime de până la 12 grade. Soarele revine astăzi și în Crișana, urcând mercurul din termometre până la 12 grade. Bănățenii se vor bucura și ei de razele soarelui în cea mai mare parte a regiunii, norii fiind ceva mai numeroși doar prin partea de sud-est. Temperaturile vor urca până la 13 grade.

În Oltenia se anunță vreme caldă, dar mohorâtă. Cerul va fi mai mult noros, iar maxima zilei atinge 15 grade. Vreme în general frumoasă vom avea astăzi și în Transilvania. Vor fi condiții de ceață la primele ore ale dimineții și seara, dar pe parcursul zilei soarele va fi destul de generos, iar maximele vor atinge 13 grade.

Soarele va străluci astăzi și în Moldova, iar maximele termice vor atinge 13 grade. La început de weekend, în Dobrogea vremea vine cu soare, vânt slab și temperaturi de până la 13 grade. În Muntenia ziua de vineri aduce cer variabil și temperaturi plăcute de până șa 14 grade.

În capitală se anunță un weekend frumos, cu cer variabil spre senin și temperaturi în normalul perioadei. Maxima de astăzi va atinge 14 grade.

Horoscopul zilei 6 noiembrie 2020. Berbecii nu trebuie să lase pe nimeni să le distrugă încrederea, ce se întâmplă cu Să... Florin Ristei și Dani Oțil, Lady Gaga și Bradley Cooper de România. Transformarea care te va face să râzi cu lacrimi...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Ultimele știri
x