Antena Căutare

Horoscopul zilei 6 noiembrie 2020. Berbecii nu trebuie să lase pe nimeni să le distrugă încrederea, ce se întâmplă cu Săgetătorii

Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă la "Neatza cu Răzvan și Dani" horoscopul zilei. Sentimente neașteptate ies la suprafață pentru nativii Leu.

Horoscopul zilei 6 noiembrie 2020.
Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă la "Neatza cu Răzvan și Dani" horoscopul zilei | Antena 1

Berbec. Cineva apropiat te poate face azi să treci prin toate stările posibile și imposibile. Este foarte important să nu lași pe nimeni să-ți distrugă încrederea în tine.

Taur. Amânările te enervează peste măsură, dar nu ai ce să faci, trebuie să ai răbdare. Sunt mulți oameni care depind de tine, dar este alegerea ta pe cine ajuți.

Gemeni. Este posibil să nu te mai poți abține și să expui public secretele cuiva. Încearcă totuși să eviți detaliile compromițătoare.

Rac. Nu poți avea o relație împlinită dacă nu ești dispus să-i aloci timp zi de zi. Racii care lucrează cu femei se pot confrunta azi cu o mulțime de stări de tensiune.

Leu. De dimineață te trezești cu capsa pusă. Se reaprinde un conflict mai vechi cu un coleg sau cu angajații.

Fecioară. Evită în continuare să faci cumpărături inutile. Este posibil ca un prieten să se amestece în relația ta de cuplu.

Balanță. Este de apreciat sinceritatea ta, dar ia în calcul că îi poți răni pe cei din jur. Alte balanțe trebuie să evite să se laude cu reușitele profesionale în fața celor care au dificultăți în carieră.

Scorpion. Oricât te-ai strădui, nu poți explica în cuvinte ceea ce simți. Nu emite ipoteze dacă nu ai dovezi clare despre cineva.

Săgetător. De multe ori planurile tale au eșuat pentru că nu ți-ai putut ține gura. Preferabil ar fi ca atunci când ai un plan, să îl ții secret până când se îndeplinește.

Capricorn. Nici tu nu știi ce e mai bine pentru tine. Dacă vrei să afli ce trebuie să faci în relația de cuplu, analizează mai întâi dacă tu și partenerul aveți planuri comune.

Vărsător. Profesionl poți avea parte de o oportunitate. Azi trebuie să te focusezi pe partea plină a paharului.

Pești. Nu este o zi ușor de dus. Este nevoie să accepți un compromis, chiar dacă acesta este ultimul lucru pe care l-ai face.

Care este motivul pentru care Dani Oțil “nu vrea să facă nunta”. Ce i-a spus Gabrielei pe platoul de filmare... Prognoză meteo 6 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x