Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Prognoza Meteo, 8 iulie 2020. Vremea se răcește în toată țara. Care vor fi maximele termice

Prognoza Meteo, 8 iulie 2020. Frumoasa vecină de la Neatza cu Răzvan şi Dani, Ramona Olaru, prezintă cum va fi vremea. Vremea se răcește în toată țara.

Miercuri va predomina vremea frumoasă, se mai răcorește în sud-estul țării, dar în rest temperaturile cresc ușor.

Dimineață mai apar câțiva nori în regiunile sud-estice, iar după prânz și în nord, nord-vest și pe la munte, însă șansele de ploaie vor fi reduse. Vântul se va înteți în estul țării și pe la munte, iar maximele pleacă de la 20 de grade în Bucovina și în depresiuni și vor ajunge până la 31 de grade în sud-vest.

Avertizare de maximă importanță de la meteorologi! Cod Roșu de ploi torențiale, într-un județ. Aproape toată țara va fi măturată de furtuni, în următoarele ore​

Vremea în fiecare regiune

În Dobrogea și Bărăgan găsim soare și atmosferă plăcută, însă dimineața mai sunt ceva înnorări.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei se răcorește. Nu sunt anunțate ploi. Norii vor fi rari pe timpul zilei și vântul va avea unele porniri. Temperaturile scad cu 5-6 grade față de ziua trecută.

În nordul Moldovei și în Bucovina se anunță o zi frumoasă în prima parte a zilei. Spre seară se mai adună norii, însă șansele de ploaie vor fi reduse. Temperaturile cresc ușor față de marți.

Soare și vreme plăcută găsim și în nordul Transilvaniei și în Maramureș. Maximele vor ajunge până la 23 de grade.

În ținuturile vestice, atmosfera va fi însorită, totuși, spre seară mai apar câțiva norii în zona Crișanei, însă nu e sigur că o să plouă.

În Transilvania, miercuri se arată soarele și scăpăm de ploi. Se încălzește și la amiază vor fi 25 de grade în vestul provinciei.

Sud-vestul țării are parte de soare și atmosferă plăcută. Tendința de încălzire se păstrează și aici, iar maximele urcă spre 31 de grade.

Meteorologii au anunțat când scăpăm de căldura sufocantă. România, lovită de ploi torențiale, vijelii și grindină, în următoarele zile ​

În ținuturile sudice, vremea va fi schimbătoare în primele ore ale zilei, însă mai târziu se înseninează și pe aici. Marți au fost maxime de până la 32 de grade, însă miercuri se răcorește și vor fi cel mult 28 de grade.

În București, în prima parte a zilei se mai adună norii, însă nu sunt anunțate ploi. Se răcorește ușor și maxima va ajunge pe la 27 de grade Celsius.

În zonele de munte, vremea se îmbunează și se încălzește ușor. Spre seară se mai adună norii, dar e puțin probabil să plouă.

Pe litoral, atmosfera va fi însorită și se mai răcorește.va avea intensificări temporare cu viteze de până la 50 - 60 km/h, dar va slăbi în intensitate spre seară. Temperaturile scad și la amiază vor fi cel mult 33 de grade Celsius.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!