Antena Căutare

Prognoza Meteo, 9 martie 2020 - Neatza cu Răzvan și Dani. Vreme ploioasă și instabilă în mai multe regiunii ale țării

După ce weekendul a fost împărțit în două. O zi cu mult soare și una cu multe înnorări și ploi. Iată că începutul de săptămână vine cu cer variabil în vest și nord vest și cu înnorări în rest. La munte va fi lapoviță și ninsoare.

În regiunile sud-estice sunt prognozate intervale cu instabilitate atmosferică mai accentuată ce se va manifesta prin averse. În zona montană înaltă precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare.

În Maramureș vom avea un cer acoperit de nori și va ploua în partea de vest a teritoriului. Maximele termice vor fi cuprinse între 11 grade la Baia Mare și 12 grade Celsius la Stau Mare.

Nici în Crișana nu stăm altfel, avem cer noros, ploi slabe și o temperatură maximă de 11 grade în Arad și Oradea.

În Banat precipitațiile vor fi ceva mai serioase, iar temperaturile maxime se vor încadra între 10 garde la Reșița și 11 grade Celsius în Timișoara.

În Oltenia vom avea ploi însemnate catitativ, vânt slab și maxime termice cuprinse între 8 grade Celsius în Craiova și Slatina și 11 grade Celsius la Drobeta Turnu Severin.

În Transilvania cerul va fi acoperit de nori pe întregul aprcurs al zilei, iar precipitațiile vor acacpra o mare parte a teritoriului. Temperaturile vor fi normale pentru această perioadă, maximele urcând de la 8 grade la Miercurea Ciuc și 11 grade în Alba-Iulia.

Nici în Moldova nu vom scăpa de nori, iar ploile se vor manifesta în nordrdul teritoriului. Temepraturile maxime de azi se vor încadra între 8 grade în Suceava și 16 grade în Galați.

Măsuri fără precedent din cauza coronavirusului! Este jale la granițe... Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Pietoni udaţi din cap până în picioare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x