Antena Căutare

Prognoza zilei de 30 iulie 2020 anunță Cod galben de disconfort termic. Avertismentul meteorologilor pentru ziua de joi

Prognoza meteo pentru ziua de joi, 30 iulie 2020, a fost prezentată în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1. Veștile de la meteorologi anunță la ce ar trebui să ne așteptăm în orele ce urmează.

Frumoasa Ramona Olaru de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 a prezentat prognoza meteo pentru ziua de joi, 30 iulie 2020. România se află în continuare sub Cod galben de disconfort termic, avertizare ce este în vigoare până azi la ora 20:00.

PROGNOZA METEO PENTRU AZI, 30 IULIE 2020

Astăzi căldura devine insuportabilă și după-amiaza aduce averse doar în zone restrânse. În rest, vremea aduce soare puternic și atmosferă sufocantă.

citește și: Val de caniculă, în România. Meteorologii anunță temperaturi de 45 de grade: „Suntem sub influența unui val de aer tropical ce se va intensifica”

Prognoza meteo pentru ziua de joi, 30 iulie 2020, arată că se vor înregistra frecvent temperaturi maxime de peste 33...35 de grade, disconfortul termic va fi ridicat, iar pragul critic de 80 de unități al indicelui temperatură-umezeală (ITU) va fi atins în zonele de câmpie și podiș din sudul și estul țării și local din vest.

Prognoza zilei de 30 iulie 2020 anunță Cod galben de disconfort termic. Avertismentul meteorologilor pentru ziua de joi

Ce anunță meteorologii pentru ziua de joi, 30 iulie 2020

Ce anunță meteorologii pentru ziua de joi, 30 iulie 2020

Cod Galben în România: În cursul zilei de joi (30 iulie 2020), în cea mai mare parte a Olteniei, Munteniei, Dobrogei și local în Moldova, va fi caniculă, temperaturile maxime vor depăși frecvent 35 de grade, iar pe arii restrânse miercuri și local joi se vor situa peste 37...38 de grade.

citește și: Prognoza meteo ANM. Urmează o săptămână de caniculă. Unde va fi cel mai cald

Disconfortul termic va fi accentuat, indicele temperatură-umezeală (ITU) depășind pragul critic de 80 de unități, iar în cursul nopților temperatura aerului nu va coborî sub 20 de grade (nopți tropicale).

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 ca să afli cum va fi vremea în orașul tău.

Horoscopul zilei de joi, 30 iulie 2020! Taurii au parte de scandal, Gemenii rămân fără bani... „Plec de nevoie. Schimb locația”. Sexy Ramona Olaru de la Neatza a făcut un anunț neașteptat pentru fani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x