Antena Căutare

Ramona Ioana Bruynseels, prima femeie candidat la preşedinţia României, la Neatza cu Răzvan și Dani: Avem nevoie să ridicăm standardele în politică

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani, Ramona Ioana Bruynseels, prima femeie candidat la preşedinţia României, a venit să vorbească despre rolul femeii în societate.

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani, Ramona Ioana Bruynseels, prima femeie candidat la preşedinţia României, a venit să vorbească despre rolul femeii în societate.

Ramona Ioana Bruynseels este absolventă a Universității Harvard, Școala de Guvern John F Kennedy, specializarea Management în Administrație Publică.

Aceasta a locuit și în America și în Africa de Sud suficient încât să își dea seama că cel mai bine îi este în România. Unul din motivele pentru care s-a întors în țară este dorința ei de a face bine românilor, de a schimba într-un fel sau altul țara, în așa fel încât oamenilor să le placă să locuiască aici.

Ramona Ioana Bruynseels are 39 de ani și este mamă a două fetițe, una de nouă ani și alta șapte ani. Candidata la cea mai înaltă funcție în stat își dorește ca fetele ei să rămână să studieze în România, aici unde vor crește și se vor maturiza, însă le va susține indiferent de alegerea pe care o vor lua, chiar dacă acestea nu coincide cu planurile inițiale.

„Nu am intrat întâmplător în această competiție. Îmi doresc ca România să fie respectată și vreau să arătăm ce putem cu adevărat. Îmi doresc ca fetițele mele să fie mândre când spun că sunt românce”, a spus Ramona Ioana.

Aceasta își dorește să ridice brandul de țara, să dezvolte România într-un ritm alert, și îi îndeamnă pe alegători să-i dea votul lor, pentru ca în viitor tinerii să își dorească să rămână lângă familiile lor.

„Avem nevoie să ridicăm standardele în politică și în toate domeniile din România”, a afirmat aceasta.

Ramona Ioana Bruynseels a lansat un proiect dedicat femeilor. Se numește „Wake up” (Treziți-vă) și este un proiect dedicat în primă fază femeilor, însă va avea un impact asupra întregii țări.

„Ne confruntăm cu o subreprezentare pe care, sincer, cred ca ar trebui să o corectăm”, afirmă candidata la președinție.

Vladuț, bucătarul de la Neatza, a prăgătit o nouă rețetă: Pate de macrou - delicios și sănătos... De ce se îndrăgostesc bărbații? Echipa Neatza cu Răzvan și Dani a aflat răspunsul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x