Antena Căutare

Ramona Olaru, apariție răvășitoare la aniversarea Neatza cu Răzvan și Dani. Ce rochie amețitor de scurtă a purtat

Ramona Olaru și-a obișnuit deja fanii cu aparițiile ei extraordinare, însă tânăra a ales o ținută cu adevărat spectaculoasă pentru aniversarea Neatza cu Răzvan și Dani.

Ramona Olaru, selfie, camasa așba, sutien negru
Ramona Olaru a încântat iar fanii Neatza cu Răzvan și Dani, acum cu o ținută răvășitoare | Instagram

Luni, 1 februarie, la aniversarea a „12 ani bis” de dimineţi speciale la Antena 1, echipa Super Neatza le-a pregătit telespectatorilor o ediţie cu totul şi cu totul specială.

Prieteni dragi şi cei mai iubiţi artişti din România sunt alături de campionii dimineţilor perfecte pentru a sărbători momente de colecţie, marca Neatza cu Răzvan şi Dani. Fiindcă 13 e număr cu ghinion, Răzvan și Dani au decis să aniverseze 12 ani bis de Neatza!

Pentru momentul important în istoria emisiunii, Ramona Olaru a ales o ținută spectaculoasă, pe care le-a arătat-o și fanilor de pe Instagram.

Ce ținută spectaculoasă a purtat Ramona Olaru la aniversarea ”12 ani bis” Neatza cu Răzvan și Dani

Ramona Olaru a făcut din nou senzație cu apariția ei televizată, într-o ținută sexy care i-a pus în evidență formele de invidiat.

Citește și: Ramona Olaru, cea mai îndrăzneață alegere în materie de modă. Ce ținută a ales să poarte vedeta

De această dată, Ramona a optat pentru o rochie amețitor de scurtă, ce a pus accentul pe picioarele ei interminabile.

Rochia scurtă avea dungi în numeroase culori, din paiete, și bretele negre, o siluetă ideală pentru formele sale tonifiate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ramona a accesorizat ținuta cu o pereche spectaculoasă de pantofi sclipitori, de culoare argintie, și cercei lungi. Ea a optat și pentru o coafură elegantă, ce amintește de anii 50.

Tânăra s-a fotografiat în ținută pe covorul roșu și a publicat imaginea pe contul ei de Instagram, unde a strâns aproape 5.000 de aprecieri în doar câteva ore. Alături de poză, a scris și mesajul: ”La multi ani, familie!!!”

Ediția aniversară Neatza cu Răzvan și Dani are loc pe 1 februarie

Florin Ristei le-a pregătit un moment special colegilor săi şi chiar la ceas aniversar va lansa o nouă piesă, în premieră, la Neatza.

Citește și: Ramona Olaru, distracție într-o vacanță exotică. Asistenta Tv s-a pozat în cel mai sexi costum de baie, de până acum

„Mă bucur să fac parte din echipa Neatza. Am participat ca invitat încă de la prima Neatza, unde am cântat live cu Amicii, au urmat apoi cântările live cu FreeStay, iar acum nu pot decât să fiu mândru că fac parte dintr-o echipă pe care o apreciez de o grămadă de vreme şi că reuşesc să mă trezesc atât de dimineaţă, a declarat Florin Ristei.

”Luni lansăm piesă nouă, alături de FreeStay, Voodoo. Piesă fresh, unii ar zice că e inspirată din povestea mea de dragoste din ultima perioadă. Că e doar o coincidentă, că unele versuri se potrivesc, asta nu stiu...ce ştiu e că luni avem mare petrecere în platoul Neatza!”!”, a continuat el.

Loredana, Ana şi Raluka şi Nico vor pregăti momente inedite, live, alături de Florin Ristei. Ba mai mult, jurata X Factor îi va „retrograda” pe băieţi, chiar de ziua lor şi îi va supune unui joc marca Neatza, care de-a lungul timpului le-a dat mari bătăi de cap artiştilor prezenţi în platou. Astfel, Răzvan şi Dani vor ocupa locul invitaţilor şi vor fi luaţi la întrebări de către Loredana în cadrul jocului „Am / N-am!”.

Chiar dacă anul acesta normele de siguranţă nu au permis echipei Neatza cu Răzvan și Dani o petrecere într-un loc inedit şi cu foarte mulţi invitaţi, aşa cum au făcut în alţi ani, matinalii se vor asigura că şi de această dată aniversarea e una memorabilă.

Florin Ristei lansează piesă nouă în premieră la 13 ani de Neatza cu Răzvan și Dani. “Voodoo”, piesa momentului... Loredana îl lansează în muzică pe Adrian Petrache, fost concurent X Factor. Cum interpretează cei doi piesa "Efemer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x