Ramona Olaru, distracție într-o vacanță exotică. Asistenta Tv s-a pozat în cel mai sexi costum de baie, de până acum

Ramona Olaru, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani, este una dintre cele mai apreciate figuri din showbiz-ul românesc. Ea a captat admirația a milioane de oameni datorită carismei sale cu care surprinde de la primele ore ale dimineții, în cadrul show-ului matinal. Iată cum s-a lăsat pozată Ramona Olaru în vacanță

Ramona Olaru, distracție într-o vacanță exotică. Asistenta Tv s-a pozat în cel mai sexi costum de baie de până acum

Instagram/Ramona Olaru

Ramona Olaru nu ezită să își pună în valoare atuurile fizice. Corpul său de model îi permite să opteze pentru cele mai îndrăznețe ipostaze și nu se sfiește să arate tuturor cu ce a înzestrat-o mama natură.

Recent, frumoasa asistentă le-a oferit prietenilor săi virtuali o priveliște de vis, din vacanța exotică în care a plecat. Nemachiată și într-un costum de baie extrem de sexi, asistenta TV s-a așezat pe două scaune, s-a pozat și a lăsat un mesaj carcateristic ei: "Si ce daca stau pe doua scaune?! Pe banii mei ma distrez doar eu!", a scris Ramona Olaru pe Instagram, în descrierea fotografiei.

Citește și: În ipostaze sexy, aproape goală, în cadă. Ramona Olaru și-a serbat ziua de nume cu o fotografie incendiară

Splendidă și cu zâmbetul pe buze, cum ne-a obișnuit, la cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”, Ramona Olaru vrea să afișeze o imagine impecabilă de fiecare dată și îi iese de minune.

Ramona Olaru, în vârstă de 31 de ani, a apărut prima dată pe micile ecrane la ”Super Bingo Metropolis”, urmată de alte emisiuni îndrăgite, înainte să li se alăture lui Răzvan și Dani.

Cum arăta Ramona Olaru înainte să devină celebră

Asistenta cu trup de zeiță reușește să atragă de fiecare dată privirile celor din jur și pozele sau filmările sale devin imediat virale, adunând imediat mii de like-uri, aprecieri și complimente!

Totuși, Ramona Olaru nu a arătat așa dintotdeauna. O poză publicată de frumoasa asistentă arată prin ce schimbare importantă a trecut în ultimii patru ani!

Vezi imaginea în GALERIA FOTO

Cum a ajuns Ramona Olaru asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani

Ramona Olaru s-a născut în Călărași și provine dintr-o familie de agricultori. La 18 ani, a decis să se mute în București și printr-o împrejurare, a ajuns în căminul Agronomiei. Pentru că nu avea cazarea asigurată, a decis să se înscrie la cursuri, la îndemnul unor prieteni.

Ulterior a studiat și Management Financiar Contabil. În plus, și-a finalizat studiile de licență cu un master în inginerie agricolă.

Cu toate acestea, Ramona nu a fost și nici nu este atrasă de acest domeniu. Înainte de primele sale apariții la TV, ea a fost picol și model. Încă mai participă la prezentări de modă, însă prioritar este locul de muncă de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Ultimele știri