Antena Căutare

Ramona Olaru este însărcinată? Dani Oțil a aruncat bomba în direct, la „Neatza cu Răzvan și Dani”! „Avem mari probleme”

Dani Oțil a aruncat „o bombă” în direct, miercuri, la cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”. A spus că Ramona Olaru ori este la o cură detox, ori este însărcinată.

Ramona Olaru este însărcinată? Dani Oțil a aruncat bomba în direct, la „Neatza cu Răzvan și Dani”! „Avem mari probleme”
Ramona Olaru.

„Avem mari probleme cu colega noastră Ramona. Nu știm dacă e detox-ul sau dacă o fi gravidă. Că nu mai știi în ziua de astăzi! Ieri nu a zis nimic la ședință, dar a ieșit de șase ori la toaletă”, a spus Dani Oțil, făcând-o pe Ramona Olaru să își pună mâna la gură.

De fapt, Ramona OIaru ar fi început o cură de detoxifiere. De câteva zile a renunțat la preparatele grele și a hotărat să mănânce sănătos, spre nemulțumirea lui Cătălin Oprișan, redactorul-șef de la a1.ro, cu care nu a mai mâncat o merdenea de dimineață.

„Ramona este exact întruchiparea românului autentic. Dacă se pleacă pe 20 și ceva, ea a început cura pe 1 decembrie, ca să fie clară treaba. Bănuiesc că așa învățai și la facultate”, a mai spus Dani Oțil.

Ramona Olaru a recunoscut că aici a nimerit-o! „Da, normal! Bine, dar învățam în club, că atunci plecam din club la facultate”, a spus ea.

Pericol imens pe rețelele de socializare! Cum sunt păcăliți tinerii să ia o decizie periculoasă! „Este o nenorocire”... „Ce faci când ți se termină palinca? Te transformi în Bruce Lee!”. Un bărbat beat criță, scheme uluitoare, pe stradă! Vi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x