Antena Căutare

Ramona Olaru, într-o ipostază înduioșătoare cu micuțul Tiago. Cum i-ar sta asistentei de la Neatza în postura de mămică

Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a înduioșat pe toată lumea după ce a fost surprinsă cu fiul lui Dani Oțil în brațe. Iată apariția extrem de simpatică!

Ramona Olaru, într-o ipostază înduioșătoare cu micuțul Tiago. Cum i-ar sta asistentei de la Neatza în postura de mămică Galerie
Ramona Olaru, într-o ipostază înduioșătoare cu micuțul Tiago. Cum i-ar sta asistentei de la Neatza în postura de mămică | Captură Instagram/Antena 1

Ramona Olaru nu exclude ideea de a deveni mamă la un moment dat. Însă, până atunci, asistenta de la Neatza se „antrenează” pentru viața cu un copil, stând în preajma fiilor prietenilor săi.

Așa s-a întâmplat și acum, când Gabriela Prisăcariu l-a luat de mână pe micuțul Tiago și le-a făcut o vizită matinalilor, chiar pe platoul de filmare. Cea mai încântată a fost Ramona Olaru!

Citește și: Are sau nu Ramona Olaru operații estetice? Răspunsul asistentei de la Neatza cu Răzvan și Dani a pus capăt presupunerilor

Ramona Olaru, într-o apariție înduioșătoare cu micuțul Tiago

Ramona Olaru a apărut din nou pe micile ecrane, alături de echipa Neatza. În urmă cu puțin timp, Gabriela Prisăcariu a surprins un moment tare simpatic din spatele camerelor.

Mai exact, soția lui Dani Oțil a filmat-o pe asistenta de la Neatza în timp ce îl ținea în brațe pe Luca Tiago, fiul său. Cele două au avut și un schimb de replici tare savuros, în care a intervenit și cel mic cu o remarcă:

„Mamă, dar nu ai gusturi rele! E frumoasă Ramona?”, a întrebat Gabriela Prisăcariu, iar micuțul Tiago a răspuns: „Da!”

„Iată! Copilul știe, vede foarte bine! E obișnuit de acasă! Am antrenament, sunt bine, gata!”, a răspuns Ramona Olaru.

Ce spune Ramona Olaru despre un viitor copil

În urmă cu ceva timp, Ramona Olaru dezvăluia că își dorește să aibă un copil și nu exclude nici varianta de a adopta unul dacă va fi nevoie. Ea a mai adăugat că ar vrea să fie mamă de fetiță:

„Nu știu dacă pot să-mi mai doresc ceva neapărat sau material, pentru că viața mea este foarte frumoasă în acest moment, am tot ce-mi doresc, mă simt foarte bine, poate copilul acela vrea să vină, eu mai manifestez și de ziua mea și să vină când o veni el. Sunt sigură că vine.”, a răspuns Ramona Olaru pentru o publicație online, atunci când a fost întrebată ce își dorește de ziua ei.

„De negat, nu o să neg această variantă (adopția), dar hai să ne axăm pe a face fetița mea în primul rând, după aceea, dacă nu o să fie, ne descurcăm. ”, a mărturisit Ramona Olaru pentru sursa citată.

Citește și: Pasiunea pe care Ramona Olaru o ține ascunsă. În ce domeniu excelează asistenta de la Super Neatza cu Răzvan și Dani

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x