Antena Căutare

Ramona Olaru și Cuza au făcut echipă la Neatza cu Răzvan și Dani. Cum a decurs întâlnirea între cei doi foști iubiți

Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea Târziua au avut o poveste de iubire care s-a destrămat. Totuși, au rămas în relații amiabile, fapt care reiese din cea mai recentă întâlnire a lor.

Claj cu Ramona Olaru și Cuza Galerie
Ramona Olaru s-a întâlnit cu fostul ei iubit la Neatza cu Răzvan și Dani | Antena 1 & Instagram

Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea Târziu s-au întâlnit cu ocazia ediției de duminică de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cei doi au fost puși în situația de a participa în echipă la noua provocare a lui Florin Ristei: hochei cu scaunele.

„Am format două echipe spontane și total aleatoriu. Echipa formată din Cuza și Ramona în stânga și echipa formată din Diana Munteanu și Nicolai Tand în dreapta”, a spus în glumă Florin Ristei, înainte de a da start jocului.

Așadar, Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea Târziu au participat la joc împreuă și au și câștigat.

Citește și: Super Neatza cu Răzvan şi Dani se vede şi duminica

Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea Târziu au făcut echipă la Neatza cu Răzvan și Dani

„Împreună cu el câștig. Am câștigat”, a spus Ramona Olaru, îmbrățișându-l pe colegul ei de echipă.

Ramona Olaru a fost prietenoasă cu fostul ei iubit, l-a îmbrățișat și l-a pupat, semn că au rămas în relații de prietenie.

Citește și: Ramona Olaru, rochia de prințesă care a atras toate privirile. Cum au reacționat oamenii din mediul online când au văzut-o

La 3 luni după divorț, Ramona Olaru a început să se afișeze alături de Cuza la evenimente: A„vem o relație frumoasă. Nu știu sigur cine pe cine a fermecat, dar important este că acum suntem împreună. Pregătesc mai multe proiecte alături de colegii mei și m-am gândit să o implic și pe Ramona în proiectele mele. Viața noastră personală este doar a noastră și din această cauză o ținem doar pentru noi”, spunea Cuza despre relația cu Ramona în anul 2019.

În anul 2020 povestea de dragoste dintre Ramona Olaru și Cuza s-a destrămat.

„Nu o să treci ușor, nu ai cum să treci ușor peste o despărțire. Trebuie să suferi și după aceea o să fii bine. Atunci vei fi mai puternică, dacă și suferi. Așa suntem făcuți. Să caut fericirea în alte persoane, asta este cea mai mare dezamăgire a mea. Am învățat că doar tu ești cel care te face fericit, nu cei care apar în viața ta, indiferent de natura sau statutul lor”, spunea Ramona Olaru despre despărțirea de Cuza.

Cu cine și-a petrecut Ramona Olaru ziua iubirii

Ramona Olaru a dezvăluit în cadrul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani" cu cine și-a petrecut ziua de 24 decembrie, una dintre cele mai importante zile pentru românii îndrăgostiți. Aceasta a mărturisit faptul că a stat toată ziua acasă cu pisica sa și s-a relaxat, semn că nu mai există în viața sa niciun bărbat.

Citește și: Ce schimbare de look și-a făcut Ramona Olaru: „Trebuia să leșinați la cum m-am tuns”

„Cu pisi, pentru că pe el îl iubesc cel mai mult din tot ce există în jurul meu. După urmați voi și nu puteam să petrec cu voi, îți dai seama.", a mărturisit asistenta TV.

O puteți vedea pe Ramona Olaru de luni până vineri, de la 8:00, și duminică de la 10:00 la "Neatza cu Răzvan și Dani", pe Antena 1.

Dani Oțil, la picioarele Gabrielei Prisăcariu. Fotografia sexy care i-a lăsat pe fani fără cuvinte... Sărbătorește Ziua Femeii într-un mod special și spune „Sărut mâna, mamă”. Cum te poți înscrie și ce premii sunt puse în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x