Antena Căutare

Râzi cu lacrimi! Magicianul Robert Tudor, număr de iluzionism de senzație la Neatza cu Răzvan și Dani

Celebrul magician Robert Tudor, prieten al emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, realizează un număr de iluzionism de senzație.Robert Tudor le-a adus flori Ramonei și Amaliei, dar într-un mod inedit, printr-un număr de magie. 

„De când nu ne-am văzut am făcut doi copii! Cu aceeași femeie!” , a spus Robert Andrei.

Răzvan și Amalia au aruncat cu săgeți de darts pentru a nimări câte un cuvânt. Răzvan a tras în cuvântul „prieten”, iar Amelia și Dani au ales un număr la întâmplare, 42, respectiv 32. Ulterior, a ales și Ramona numărul doi, rezultând suma 76 plus cuvântul prieten și cartea nouă de treflă, pe care a ales-o Ramona dintr-un pachet de cărți.

Pe tabla adusă în platoul „Neatza cu Răzvan și Dani de către magianul Robert Tudor s-au regăsit atât cuvântul prieten, cât și numărul 76 și cartea nouă de treflă. „Să vedeți că e scris cu cretă” , a adăugat Robert Tudor.

Andreea Antonescu, mai sexy ca niciodată. Artista este o mămică fericită. „La patru ani și jumătate, fata mea își dorea ... Neatza cu Răzvan și Dani. Vrei să ai un machiaj impecabil? Uite care sunt cele mai frecvente greșeli de make-up...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x