Neatza, la 11 ani! Răzvan și Dani au fost răstigniți pe un panou și transformați în ținte. „Acest concurs înseamnă dragostea față de șefii tăi”. Video

La împlinirea a 11 ani de „Neatza cu Răzvan și Dani”, cei doi prezentatori ai celui mai iubit matinal din România au fost răstigniți pe rând pe un panou și transformați în ținte de către colegii lor. Unul dintre ei a ieșit foarte șifonat.

La împlinirea a 11 ani de „Neatza cu Răzvan și Dani”, cei doi prezentatori ai celui mai iubit matinal din România au fost răstigniți pe rând pe un panou și transformați în ținte de către colegii lor. Unul dintre ei a ieșit foarte „șifonat”.

Dani Oțil a fost îmbrăcat într-un costum special și apoi a fost „răstignit” de colegi pe un panou și transformat într-o țintă.

„Acest concurs înseamnă dragostea neprețuită față de șefii tăi”, a explicat Răzvan Simion, căruia i-a venit apoi rândul la panou.

Colegii prezentatorilor au lovit mingi către cei doi matinali. Obiectivul a fost să nimerească găurile din panou… sau un alt loc, mai… seinsibil.

„Găurile le nimeriți, dar dacă nimeriți suta, aveți un cadou din partea mea”, și-a anunțat Răzvan colegii, înainte de a da startul concursului, cu Dani legat de panou.

Cine a ieșit cel mai „șifonat” la finalul concursului puteți vedea în clipul de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Ultimele știri