Antena Căutare

Răzvan Simion a fost suspect de COVID-19: Am avut febră puternică. Mi-am făcut două teste

Răzvan Simion, simpaticul prezentator de la "Neatza cu Răzvan și Dani" a fost suspect de COVID-19 și a lipsit din cadrul emisiunii două zile, perioadă în care colegul său i-a dus dorul.

Răzvan Simion și-a făcut două teste pentru COVID-19

În cele două zile în care s-a simțit rău, Răzvan Simion și-a făcut două teste pentru a verifica dacă are noul Coronavirus, iar rezultatele au fost unele negative.

Prezentatorul a contactat o viroză sezonieră care i-a dat dureri de cap și o febră puternic, însă a trecut cu bine peste această perioadă și s-a reîntors în platoul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani".

"Am avut febră puternică. Mi-am făcut două teste de COVID. Ambele au ieșit negative.", a mărturisit Răzvan Simion.

"Serios vorbind, este un virus care circulă zilele acestea și se manifestă în diverse feluri. Problema este că îți scade imunitate și ești mult mai expus în momentul de după la Covid-19. Asta ne-ar mai lipsi, epidemie de gripă sezonieră.", a mai declarat prezentatorul.

Răzvan Simion și-a făcut foarte multe gânduri negre până au venit rezultatele celor două teste. Acesta nu știe de unde a contactat viroza, însă a revenit pe platoul de filmare cu glume proaspete despre modul în care s-a simțit și despre COVID-19.

Îl puteți vedea pe Răzvan Simion în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 8:00, la "Neatza cu Răzvan si Dani", pe Antena 1.

Despre rinita cronică hipertrofică, cu Simona Dragomir la Neatza cu Răzvan și Dani... Beneficiile legumelor și verdețurilor proaspete în sezonul rece...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x