Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Cum se simte Simona Halep după ce a fost diagnosticată cu noul coronavirus. Veștile vin chiar de la sportivă

După ce Simona Halep a mărturisit că a fost testată pozitiv cu COVID 19, lumea mondială a sportului a fost în șoc. Tenismena a făcut anunțul pe contul de Twitter. Tot acolo, campioana a dezvăluit că se află în izolare, acasă și a dat asigurări că a dezoltat o formă ușoară a bolii

Cum se simte Simona Halep după ce a fost diagnosticată cu noul coronavirus. Veștile vin chiar de la sportivă

Profimedia

Miercuri după-amiază, campioana noastră a postat o fotografie din izolare să a transmis un mesaj îmbucurător: "Mulțumesc pentru toate mesajele voastre. Mă simt bine!"

Thanks for all your messages. I’m feeling great ❤️

Publicată de Simona Halep pe Miercuri, 4 noiembrie 2020

Locul 2 WTA, Simona Halep a avut un an 2020 plin de reuşite. A câştigat trei trofee: la Dubai, Parma şi Roma, dar a ajuns şi în semifinalele Australian Open.

Simona Halep a fost testată pozitiv pentru coronavirus! Sportiva a făcut anunțul

Halep a jucat ultimul său meci oficial pe 4 octombrie, când a fost învinsă de Iga Swiatek în optimi la Roland Garros, poloneza câştigând ulterior turneul. Halep a încheiat sezonul 2020 cu un bilanţ bun, având în vedere pandemia de coronavirus, care a întrerupt competiţiile între martie şi august. Cea mai bună jucătoare română de tenis a obţinut trei titluri, la Dubai, Praga şi Roma, ultimele două după reluarea turneelor, jucând şi o semifinală la Australian Open.

Printre alţi sportivi români care au fost testaţi pozitiv la COVID-19 s-a numărat şi înotătorul Robert Glinţă, calificat la JO de la Tokyo.

Recomandari