Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Răzvan Simion, în proces cu un pușcăriaș!: ”Am fost dat în judecată pentru că un film transmis la tv a fost întrerupt de publicitate”

 
+2 click pentru
galerie

În urmă cu mai mulți ani, Răzvan Simion a fost în proces cu un pușcăriaș. ”Am fost dat în judecată pentru că un film transmis la tv a fost întrerupt de publicitate”, a spus prezentatorul tv.

Mesajul de Revelion al unui doctor pentru Răzvan: ”Stai liniștit, de sărbători nu se fac amputări!” Matinalul s-a amuzat, dar nu a fost râsul lui!

Matinalul de la „Neatza”, la fel ca prietenul și colegul său, Dani, are amintiri mai mult decât savuroase din „tinerețile lor”. Cine s-ar i gâdit că tocmai un pușcăriaș i-ar pune gând rău?

Răzvan a explicat că procesele sunt preferate de cei închiși, pentru că astfel au șansa de a mai ieși din celulă, de a se plimba cu duba și a mai gusta din lumea de afară.

La mulți ani, matinalilor! ”Neatza cu Răzvan și Dani” a ajuns la sezonul cu numărul 20! Răzvan: ”Vom avea un studio nou-nouț!”

În orice caz, se pare că Răzvan ar putea scrie chiar și o carte la câte a mai tot trăit!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe