Căutare Live

Rețetă de aripioare picante cu sos exotic, preparată de Vlăduț de la Neatza cu Răzvan și Dani

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de aripioare picante cu sos exotic.

Colaj de poze cu preparatul lui Vlăduț, aripioare picante cu sos exotic

Rețeta lui Vlăduț

Pentru că aripioare de pui sunt îndrăgite de toți și de cei mari și de cei mici, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, le-a combinat într-o rețetă delicioasă cu fructe exotice precum: ananas și cocos, rețetă pe care a denumit-o ”Aripioare exotice". Puteți încerca și voi rețeta urmărind lista de ingrediente și pașii necesari, detaliați mai jos.

Rețetă de aripioare picante cu sos exotic - Ingrediente

  • 1 kg aripioare de pui
  • sare și piper
  • ulei
  • roșii galbene
  • fulgi de cocos
  • ananas proaspăt
  • ardei iute
  • arahide
  • sos picant
  • 3 linguri bază pentru mâncăruri cu pui
  • 1 litru de apă

Rețetă de aripioare picante cu sos exotic - Mod de preparare

Aripioarele se condimentează cu sare și piper, se așază într-o tavă, se stropesc cu ulei și se dau la cuptor la 220 de grade Celsius, până se rumenesc și devin crocante.

Între timp se prepară sosul exotic. se amestecă baza pentru mâncăruri cu carne de pui cu apă și se pune la fiert. Se lasă să fiarbă până sunt gata aripioarele, apoi se introduc și acestea în supă și se mai fierb câteva minute. Se scot și se păstrează la cald.

Citește și: Rețetă de aripioare cu garnitură de cartofi noi și sos de iaurt, preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani

Supa se lasă să mai fiarbă până se reduce consistent. Ananasul se feliază și se trage la tigaie în puțin ulei, până se pătrunde și își degajă aromele. Se amestecă cu sosul picant, cu roșii pasate și se adaugă peste supa de pui de pe foc. Se păstrează câteva felii de ananas, dar și câteva roșii galbene și pentru servit și decor.

Arahidele se toacă mărunt după ce se prăjesc ușor și se adaugă în sos împreună cu fulgii de cocos.

Cu acest delicios sos exotic se servesc aripioarele de pui și se decorează cu feliile de ananas oprite și cu fulgi de cocos. Un preparat excelent ce cucerește orice gurmand.

Spor și poftă bună!

Citește și: Rețetă delicioasă de aripioare de pui preparate în stil grecesc - Rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Citește și
Ana Maria Calița, pe scena iUmor 2021
iUmor, 5 decembrie 2021. Ana Maria Calița, dezvăluiri despre fosta relație. Momentul care a stârnit hohote de râs
iUmor, 5 decembrie 2021. Ana Maria Calița, dezvăluiri despre fosta relație. Momentul care a stârnit hohote de râs
andrada si victor se tin de mana in platoul mireasa sezon 4
Ce au postat Andrada și Victor la câteva ore după ce au fost eliminați de la Mireasa. Una dintre postări e comună
Ce au postat Andrada și Victor la câteva ore după ce au fost eliminați de la Mireasa. Una dintre postări e comună
colaj de imagini cu tanarul cuza de la asia express in bucataria chefi la cutite si la neatza
Cuza de la Asia Express iubește din nou? Cum arată tânăra despre care presa scrie că îi e iubită și s-au mutat împreună
Cuza de la Asia Express iubește din nou? Cum arată tânăra despre care presa scrie că îi e iubită și s-au mutat împreună
Mai multe articole

Pentru mai multe detalii despre cum se prepară delicioasa rețetă de aripioare picante cu sos exotic, dar și pentru a nu rata sfaturi interesante de la Vlăduț, accesați materialul video de mai sus, desprins din cadrul îndrăgitului matinal ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Horoscopul zilei 24 iunie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zod... Rețetă de plăcintă cu caise și budincă de vanilie, preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani...
Ultimele știri