Antena Căutare

Rețeta zilei la Super Neatza, 12 iulie 2021, preparată de Vlăduț. Mușchiuleț de porc cu salată de fasole galbenă și fructe

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține ca ingrediente caise, bacon, vișine, denumit ”Mușchiuleț fructat".

Mușchiuleț de porc cu salată de fasole galbenă și fructe Galerie
Mușchiuleț de porc cu salată de fasole galbenă și fructe, servit cu felii crocante de bacon | Rețeta lui Vlăduț

Rețeta zilei preparată de Vlăduț în ediția din 12 iulie 2021, la Super Neatza, a fost o delicioasă și interesantă rețetă de mușchiuleț de porc cu salată de fasole galbenă și fructe.

Vlăduț, îndrăgitul bucătar al matinalului Neatza cu Răzvan și Dani este o sursă inepuizabilă de inspirație pentru pasionații de bucătărie. El ne dezvăluie la fiecare ediție mici secrete și trucuri în bucătărie, pentru a obține preparate savuroase, din ingrediente simple și la îndemână.

Citește și: Salată de vinete cu dovlecei pane și salată de ardei copți, o gustare de vară ca la țară, preparată de Vlăduț la Super Neatza

Urmăriți mai jos lista de ingrediente și pașii necesari pentru a prepara și voi celor dragi o delicioasă rețetă de friptură cu o combinație interesantă de ingrediente.

Mușchiuleț de porc cu salată de fasole galbenă și fructe - Ingrediente

  • 2 buc. mușchiuleț de porc
  • sare și piper
  • 1-2 cepe
  • ulei de floarea soarelui
  • puțin oțet
  • câteva roșii de grădină
  • 500 gr fasole galbenă, grasă
  • 5-6 caise ușor pârguite
  • 150 gr bacon afumat
  • 150 gr vișine
  • 2 crenguțe de cimbru

Mușchiuleț de porc cu salată de fasole galbenă și fructe - Mod de preparare

Se călește ceapa tocată mărunt în puțin ulei de floarea soarelui, doar până devine translucidă. Mușchiulețul se curăță de pielițe, se asezonează cu sare și piper și se înfășoară în hârtie pergament împreună cu ceapa caramelizată. Se dă mușchiulețul de porc astfel împachetat la cuptor, la temperatură medie, pentru aproximativ o oră, sau până este bine pătruns.

O parte din bacon se taie în cuburi mici și se rumenește în puțin ulei, apoi se transferă în alt vas. În gărăsimea din tigaie se adaugă caisele feliate foarte subțire și se caramelizează pentru 1-2 minute. cealaltă parte din bacon se feliază subțire și se prepară la cuptor, între două tăvi pentru a nu se deforma.

Citește și: Rețeta de mușchiuleț de porc în stil Wellington cu sos de maioneză și cremă de brânză, preparată de Vlăduț la Super Neatza

Fasolea galbenă se fierbe în apă cu sare, pentru maxim 15 minute. Se scurge, se pune într-o salatieră și se asezonează cu un dressing simplu din ulei cu oțet și sare. Se amestecă cu caisele caramelizate și se lasă la odihnit 15 minute, pentru a se întrepătrunde bine gusturile.

Mușchiulețul de porc se crestează din loc în loc iar în crestături se pune câte o felie de bacon crocant. Se servește cu salata de fasole galbenă și caise, alături de vișine proaspete și roșii feliate.

Spor și poftă bună!

Pentru a nu pierde detalii interesante despre rețeta de mușchiuleț de porc cu salată de fasole galbenă și fructe, dar și sfaturi importante de la Vlăduț, accesați materialul video de mai sus.

Prognoza Meteo, 12 iulie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Horoscopul zilei 13 iulie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zod...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x